Accountmanager Digital Commerce

Omschrijving

Ben jij een oplossingengenerator? Laat jij overal waar je komt een zweem van energie en optimisme achter? Ben jij in staat verandering teweeg te brengen en ga jij graag nét een stapje verder omdat je gelooft dat het kan? 


Dan is dit een functie voor jou! Wij zoeken een Accountmanager; een nuchtere en resultaatgerichte verbinder van mensen, wensen en kansen.


Je onderhoudt en versterkt klantrelaties, met als doel de klanttevredenheid te verhogen en de e-commerce dienstverlening bij onze klanten uit te breiden. Dat doe je door je te verbinden met onze klanten en met hun business case: de inhoud dus. Door actief te luisteren en te adviseren koppel je doelen aan oplossingen en mensen aan mogelijkheden.

 

Wat we van jou verwachten

Je bent een energiek persoon die toegankelijk is en gemakkelijk contact legt op verschillende niveaus. Kortom je past je makkelijk aan en weet hoe het is om multi level sales te bedrijven. Je schakelt moeiteloos van persoonlijk naar inhoud en kunt helder en concreet tot vragen en oplossingen komen. Je houdt altijd rekening met de verschillende belangen en verwachtingen en handelt tactisch. 

 

Verder heb je een commerciële drijfveer, waarbij je je van begin tot eind verantwoordelijk voelt en dienstbaar kunt zijn. Excellente presentatievaardigheden zijn voor jou vanzelfsprekend en je kunt de meest complexe materie omvormen tot een boeiend verhaal. Kortom, mooie oplossingen pitchen is je tweede natuur. Al deze talenten maken jou tot een Accountmanager waar niemand omheen kan en niemand omheen wil!

Vereisten

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Je werkt planmatig en als een regisseur aan het ontwikkelen van bestaande accounts, je bent commercieel verantwoordelijk voor groei en voor een optimale dienstverlening. Je werkt samen met de Salesmanager en de experts aan de ontwikkeling van proposities en je inspireert en overtuigt directies en stakeholders.

Minimale eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Vijf jaar ervaring met sales
  • Ervaring in online dienstverlening/e-commerce
  • Bureau ervaring

Wat we jou te bieden hebben

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.


Voor je inzet krijg je een goed salaris, een prestatiebonus, 27 vakantiedagen, een leaseauto en een opleidingsbudget. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!


Onze 100 experts werken, samen met onze klanten, in multidisciplinaire teams en zorgen zo voor een naadloze integratie tussen strategie, creatie, techniek en marketing. Dankzij de combinatie van onze jarenlange ervaring, inzichten uit data en de juiste tools helpen wij opdrachtgevers met het behalen van hun e-commerce-ambities. Daarbij hebben we altijd 100% focus op hun rendement en de shopping experience van hun klanten. 


Vanaf onze beginjaren hebben al vele toonaangevende organisaties voor De Nieuwe Zaak gekozen, waaronder Achmea, Babyliss, BookSpot, CliniClowns, Stiho, JeansCentre, Kruitbosch, F-Secure, Miss Etam, Mepal, Makro Kerstpakketten, ForFarmers, Goossens Wonen & Slapen, Wildkamp, Heutink, Cortina en vele andere.