Online Marketing Consultant

Omschrijving

“Lekker zoeken in de cijfers naar wat beter kan. Samenwerken met specialisten die hun vak het allermooiste vinden. Meegenieten van het behalen van het succes van een klant.” Dat is in gewone taal wat een Online Marketing Consultant bij De Nieuwe Zaak motiveert. Herken jij dat bij jezelf? Lees dan verder en bepaal of dit jouw nieuwe baan kan zijn!


Over de functie

Je helpt onze klanten met het behalen van hun ambitieuze doelstellingen. Dat doe je door te adviseren over de online marketing strategie. En door de business case van de klant om te zetten in een plan van aanpak voor creatie en techniek. Wil een klant een nieuw webdesign van zijn vertrouwde merk realiseren? Jij bedenkt de manier waarop en houdt daarbij rekening met het effect ervan op de eindgebruiker. Gaat een klant een compleet nieuwe e-commercestrategie uitrollen? Jij legt uit hoe dat te doen voor het beste resultaat. Je overlegt met de specialisten, je onderhandelt met de projectmanagers en houdt steeds het doel in beeld voor iedereen: een succesvolle business case en een tevreden klant.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

We verwachten dat je direct aan de slag kunt. Daarvoor heb je ervaring nodig in online marketing. Omdat je marketing consultant bent heb je eigenlijk twee talenten: marketing is je achtergrond, adviseren je tweede natuur. Consultant ben je wanneer je denkt in mogelijkheden. Als je je snel veel informatie eigen kunt maken en een brede interesse hebt (wat weet jij van zonwering?). Je verbindt mensen en kansen, bijt je graag vast in een complex vraagstuk en krijgt een kick van winnen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed boven de stof hangen om het totaalplaatje in beeld te houden.  Wanneer moet je niet reageren? Als je online marketing specialist bent en wilt blijven. Schrijf je dan in voor onze jobalert voor een toekomstige vacature in een van onze specialisten-teams.Als je ’s morgens precies wil weten wat je die dag gaat doen. Als je de beslissing graag aan een ander over laat. Als je denkt dat een klant precies weet wat hij nodig heeft. Dat weet jij veel beter.    


Wat zijn minimale eisen?

  • HBO denk- en werkniveau
  • Een aantal jaren ervaring als online marketing specialist (je hebt zelf aan de knoppen gezeten)
  • Professioneel kunnen werken. Dus plannen, doelen halen, zelfstandig werken en prettig communiceren
  • Met ervaring in e-commerce scoor je bonuspunten!


Wat hebben wij jou te bieden?

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, een opleidingsbudget en elke vrijdag bitterballen. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!