Project Manager van grote digitale projecten

Omschrijving

Kan jij als geen ander de verwachtingen van de klant managen? Communiceer jij helder, vind je duidelijke richtlijnen en normen belangrijk en durf jij nee te zeggen? Zorg jij ervoor dat de juiste zaken op het juiste moment door de juiste professional worden uitgevoerd? Dan hebben wij als groeiende en ambitieuze digital commerce specialist een gave uitdaging voor jou!

 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Als projectmanager ben je samen met het klantenteam verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van projecten voor onze klanten. Jij bent de contactpersoon voor de klant en je bewaakt de voortgang en het budget van de overeengekomen werkzaamheden. Daarnaast werk je nauw samen met de developers, marketeers, designers en functioneel consultants van De Nieuwe Zaak. Met dit team haal je het beste uit het project. Je zorgt ervoor dat iedereen zijn afspraken nakomt, en als dit niet gebeurt spreek jij mensen hier op aan. Je bewaakt de diverse belangen, maakt de juiste afwegingen en hierbij verlies je nooit het beoogde resultaat uit het oog!

 

Wat zijn je taken?

 • Je bedenkt, schrijft en ziet toe op de juiste uitvoering van projectplannen;
 • Je zorgt voor beschikbaarheid van de juiste professionals;
 • Je plant de activiteiten die nodig zijn om een project tot een succesvol eind te brengen;
 • Je monitort, administreert en rapporteert over het project en het budget;
 • Je maakt heldere afspraken met de klant en/ of derde partijen, bewaakt deze en past ze waar nodig aan;
 • Je houdt afhankelijkheden tussen de verschillende projecten en projectactiviteiten in de gaten;
 • Je faciliteert het team zo, dat zij zich optimaal kunnen focussen op hun werk en de samenwerking binnen het team maximaal benut wordt;
 • Je signaleert kansen bij klanten voor nieuwe projecten;
 • Je verkoopt meerwerk wanneer er buiten het project kansen zijn.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

Uiteraard gaan we ervan uit dat jij weet hoe je een projectplan opstelt en managet. Dat geldt ook voor het bewaken en aanpassen van budgetten. Je hebt ervaring met zowel fixed price als nacalculatie e-commerce projecten. Je denkwijze is Agile en behalve Scrum ken je nog andere methodes. Je bent flexibel en resultaatgericht. Je staat stevig in je schoenen en onder druk werken is geen probleem. Je communiceert helder en duidelijk. Je gaat discussies niet uit de weg en je durft nee te zeggen om daarmee de beoogde doelen van de klant, het team en De Nieuwe Zaak na te streven.

 

Je werkt bij ons op kantoor in Zwolle, maar ook regelmatig op locatie bij de klant.

 

Wat we in elk geval van je vragen:

 • Je hebt 5 jaar relevante werkervaring aan bureauzijde;
 • Je hebt ervaring met projectbudgetten van minimaal €500.000,-;
 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Je hebt affiniteit met techniek en design;
 • Je hebt ervaring met Scrum en Agile projecten.

Wat hebben we jou te bieden? 

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige, innovatieve e-commerce projecten en daarmee aan de belangrijkste inkomstenbron van onze klanten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.


Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen, en een reiskostenvergoeding. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!

 

Onze 100 experts werken, samen met onze klanten, in multidisciplinaire teams en zorgen zo voor een naadloze integratie tussen strategie, creatie, techniek en marketing. Dankzij de combinatie van onze jarenlange ervaring, inzichten uit data en de juiste tools helpen wij opdrachtgevers met het behalen van hun e-commerce-ambities. Daarbij hebben we altijd 100% focus op hun rendement en de winkelervaring van hun klanten.

 

Vanaf onze beginjaren hebben al vele toonaangevende organisaties voor De Nieuwe Zaak gekozen, waaronder F-Secure, Miss Etam, Mepal, Goossens Wonen & Slapen, Wensink, Babyliss, Bookspot en vele andere.