Senior Digital Marketing Consultant

Omschrijving

Senior Digital Marketing Consultant

Ecommerce bedrijven zijn er in alle soorten en maten en er is geen universele oplossing die werkt voor hen allemaal. Jouw passie voor en kennis van digitale media, gecombineerd met jouw communicatie en analytische skills, zorgt voor de ontwikkeling en groei van onze huidige en potentiële klanten. 

 

Als Digital Marketing Consultant bij De  Nieuwe Zaak zorg je ervoor dat de ecommerce doelstellingen worden behaald. Jij anticipeert op de markt en de behoefte van klant. We laten onze klanten groeien en we stoppen pas als alle afspraken gerealiseerd zijn. Klinkt goed toch?


Genieten van het behalen van het succes van een klant.” Dat is in gewone taal wat een Digital Marketing Consultant bij De Nieuwe Zaak motiveert. Herken jij dat bij jezelf? Lees dan verder en bepaal of jij onze klanten nog succesvoller wilt en kan maken.


Wat ga je doen als Senior Digital Marketing Consultant

Je fungeert als een kritisch sparringspartner voor onze opdrachtgevers en helpt hen doelstellingen te zetten voor de lange termijn. Nieuwe klanten weet je te overtuigen middels workshops en presentaties. En je realiseert samen met de klant digitale marketingambities met keiharde doelstellingen. Je helpt onze klanten met het behalen van ambitieuze online marketingdoelstellingen door deze doelstellingen van de klant om te zetten in een plan van aanpak, de business case.


JIj weet als geen ander wat er speelt bij jouw klanten. Buiten het bedenken van plannen en acties ben jij ook verantwoordelijk voor de uitvoer hiervan. Je werkt hierbij nauw samen in een Scrumteam van highly skilled online marketeers met allemaal hun eigen specialisme.


Wat verwachten we van jou?

Consultant ben je wanneer je denkt in mogelijkheden. Je verbindt mensen en kansen, bijt je graag vast in een complexe vraagstukken en krijgt een kick van winnen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed boven de stof hangen om grip op het totaalbeeld te houden.


Je gaat proactief op zoek naar ontwikkelingen binnen het digitale spectrum en vertaalt deze naar relevante oplossingen voor onze opdrachtgevers. Je ontwikkelt je team, specialisme, kennis en vaardigheden continu.


Verantwoordelijkheden:

  • Het formuleren, neerzetten en behalen van ambitieuze jaardoelstellingen voor al jouw klanten

  • Het opbouwen en verstevigen van langdurige relaties met onze klanten (C/B-level)

  • Stimuleren, motiveren en inspireren van zowel je team als klant

  • Ondersteunen van de salesafdeling in hun upsell en new business doelstellingen

  • Opstarten van strategische projecten waarbij de toekomst van onze klanten wordt gewaarborgd

Vereisten

Wat hebben wij jou te bieden?

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier. Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, een opleidingsbudget en elke vrijdag bitterballen. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!