Senior Test Engineer

Omschrijving

Ben jij een ervaren Tester in web, integraties en test automatisering?

Testen speelt een steeds belangrijkere rol in onze e-commerce projecten. De Nieuwe Zaak is dan ook op zoek naar een tester die graag wil werken aan de kwaliteit van onze (responsive) webshops en bijbehorende integraties. Je gaat werken in scrumteams die bestaan uit front-enders, software engineers, project managers en natuurlijk klanten.


Heb je ervaring als (agile) software tester? Heb je kennis van het testen van websites en integraties? Heb je ervaring met test automatisering op basis van Selenium? Heb je ook coördinerende skills en heb je een visie op de ontwikkeling van het test vakgebied? Zie je voor jezelf een uitdaging in de groeiende e-commerce wereld? Dan is deze functie vast iets voor jou!

 

Wat we van jou verwachten


Je hebt kennis van en ervaring met het gestructureerd testen van (responsive) webshops of websites. Ook heb je ervaring met het uitvoeren van integratie en/of ketentests. Je hebt kennis van Selenium en het automatiseren van regressietests. Je bezit de kennis om de tests zelfstandig uit te voeren en/of coördineren.

Je hebt een visie op de ontwikkeling van je vakgebied. Je bent vertrouwd met testmethoden als TMap of ISTQB (gecertificeerd), beschikt over goede communicatieve en analytische vaardigheden en je bent flexibel.

Vereisten

Wat ga je doen?

Als tester ben je verantwoordelijk voor het definiëren van testgevallen voor het testen van (responsive) webshops, websites of integraties.  Je bereidt diverse soorten testen gestructureerd voor en voert deze uit, met als doel inzicht te verschaffen in de actuele en vereiste status van het testobject. Dit omvat ook het automatiseren van functionele tests door middel van Selenium en het uitvoeren van performance of load tests.

Minimale eisen

  • HBO werk- en denkniveau

  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring als software tester

  • Kennis van en ervaring met Agile / SCRUM

  • Kennis en ervaring met geautomatiseerd testen (Selenium C#)

  • Creatief en nauwkeurig

Wat we jou te bieden hebben

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.


Voor je inzet krijg je een goed salaris en 27 vakantiedagen. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!


Onze 100 experts werken, samen met onze klanten, in multidisciplinaire teams en zorgen zo voor een naadloze integratie tussen strategie, creatie, techniek en marketing. Dankzij de combinatie van onze jarenlange ervaring, inzichten uit data en de juiste tools helpen wij opdrachtgevers met het behalen van hun e-commerce-ambities. Daarbij hebben we altijd 100% focus op hun rendement en de shopping experience van hun klanten. 


Vanaf onze beginjaren hebben al vele toonaangevende organisaties voor De Nieuwe Zaak gekozen, waaronder Achmea, Babyliss, BookSpot, CliniClowns, Stiho, JeansCentre, Kruitbosch, F-Secure, Miss Etam, Mepal, Makro Kerstpakketten, ForFarmers, Goossens Wonen & Slapen, Wildkamp, Heutink, Cortina en vele andere.