Systeem- en Netwerkbeheerder

Omschrijving


32-40 uur per week, standplaats Zwolle


Sta jij voor de kwaliteit van je netwerk en IT services? Denk je graag mee over de ontwikkeling van het IT landschap? Ben je goed in het beheer van werkplekken en begrijp je wat er belangrijk is voor een digitale dienstverlener zoals De Nieuwe Zaak? Dan ben jij de Systeem- en Netwerkbeheerder die we zoeken.

 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De belangrijkste taak die je hebt is het faciliteren van alle medewerkers van De Nieuwe Zaak op ICT-gebied. Dit doe je samen met de huidige systeembeheerder. Daarnaast ondersteun je klanten en werk je samen met hosting leveranciers van klanten. Je signaleert en onderzoekt kansen en bedreigingen in het IT-landschap en informeert en adviseert het management hierover.

 

Met welke IT-componenten heb je zoal te maken?

  • CISCO Netwerk en firewalls met Firepower Thread Defense
  • Microsoft georiënteerde IT-services zoals Active Directory, DHCP & DNS
  • Windows & Linux servers en Windows, Linux & MacOS clients
  • Cloud diensten van Azure en Amazon
  • Site-2-Site verbindingen met klanten en hosting partijen
  • Security vraagstukken op het vlak van bijvoorbeeld virussen, networking, Bitlocker, GPO, SFTP

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

Je bent een Systeem- en Netwerkbeheerder met minimaal HBO werk- en denkniveau en meerdere jaren ervaring. Je aanpak is planmatig en je bent behulpzaam. Samenwerken en kennis delen vind je belangrijk. Je krijgt energie van initiatief nemen in het verbeteren van de IT-omgeving.

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren beschik je over MCSA / MCSE en indien nodig ben je bereid MSCE 2016 te behalen. Ook beschik je over ICND 1/2 - CCNA of 5 jaar netwerkervaring waaronder VLANs. Je hebt ervaring met Linux en MacOS. Je hebt kennis van ITIL Processen en VMWare/Hyper-V. Je staat stand-by in een team en je bent bereid zonodig, bijvoorbeeld bij een server update, buiten werktijd te werken.

 

Wat hebben we jou te bieden?

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.

Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een opleidingsbudget. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!

Onze 90 experts werken, samen met onze klanten, in multidisciplinaire teams en zorgen zo voor een naadloze integratie tussen strategie, creatie, techniek en marketing. Dankzij de combinatie van onze jarenlange ervaring, inzichten uit data en de juiste tools helpen wij opdrachtgevers met het behalen van hun e-commerce-ambities. Daarbij hebben we altijd 100% focus op hun rendement en de shopping experience van hun klanten.

Vanaf onze beginjaren hebben al vele toonaangevende organisaties voor De Nieuwe Zaak gekozen, waaronder Achmea, Babyliss, BookSpot, CliniClowns, Stiho, JeansCentre, Kruitbosch, F-Secure, Miss Etam, Mepal, Makro Kerstpakketten, ForFarmers, Goossens Wonen & Slapen, Wildkamp, Heutink, Cortina en vele andere.