Traineeship Intershop Developer (Java)

Omschrijving

Grijp jij deze kans om een gewilde Intershop specialist te worden?

Ben je een startende software engineer en wil je je graag onderscheiden? Of ben je een front-ender met developer ambities? Dit is je kans om je te specialiseren als Intershop Developer. Je hebt daarvoor slechts twee dingen nodig: basiservaring in Java of front-end en een flinke dosis lef. De rest regelen we samen!


De eerste uitdaging die je hebt is jezelf onderdompelen in een Intershop-training van twee weken in Jena (D). Net op het moment dat je denkt dat je nu wel aan de slag kunt, kom je op kantoor in Zwolle en ontdek je dat het daadwerkelijk bouwen van webshops in Intershop nog vele geheimen voor je heeft.

 

Nu heb je echter collega’s om je heen waarmee je de ins & outs van Intershop gaat verkennen en gebruiken. Hier heb je een mooie uitdaging te pakken, want elk project (denk aan online supermarkt, groothandel of bekende retailers) heeft een eigen tactiek nodig. Dit vraagt van jou creativiteit, denkkracht en doorzettingsvermogen.

 

Wat verwachten we van jou?

Je bent een opgeleide developer die zich bijzonder nuttig wil maken. Jezelf ontwikkelen tijdens je werk is voor jou vanzelfsprekend, jij zoekt net dat beetje extra uitdaging. Je leert snel en je maakt gebruik van de beschikbare kennis en ervaring van de mensen om je heen om opdrachten succesvol uit te voeren. Je bent graag een specialist en je houdt ervan om net wat meer te kunnen dan je collega.

Verder ben je een teamplayer en krijg je energie van het sparren met klanten en collega’s. Het werken in scrum, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, zal je dan ook goed liggen.

Vereisten

Wat ga je doen als Java Developer Intershop?

Je dagelijks werk bestaat uit het ontwerpen van (delen van) de te ontwikkelen software. Daarnaast optimaliseer je de Java/Intershop ontwikkelomgevingen en programmeer je de software volgens de Intershop-standaarden. Hier heb je een mooie uitdaging te pakken, want elk project (denk aan online supermarkt, groothandel of bekende retailers) heeft een eigen tactiek nodig. Dit vraagt van jou creativiteit, denkkracht en doorzettingsvermogen. Je documenteert, zorgt voor een nette code en doet technische testen. Bovendien review je de software en verdiep je je in de scope en de context van de uit te voeren (programmeer)werkzaamheden, gebruikmakend van projectdocumentatie.


Minimale eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 1600 uren ervaring in Java-programmeren (maar we kijken niet op een uurtje meer of minder)
  • Tomeloze energie


Wat we jou te bieden hebben

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.

Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een opleidingsbudget. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!