Accountmanager Digital

Functieomschrijving

36 - 40 uur, standplaats Zwolle


De wereld van Digital staat nooit stil en jij ook niet. Jij gaat nét dat stapje verder. Omdat jij het verschil wil maken bij klanten.


Als Accountmanager Digital bij De Nieuwe Zaak ga je samenwerken met toonaangevende organisaties, zoals Alzheimer Nederland, Bouwmaat, Clini Clowns, Garcia, Goossens Wonen & Slapen, Heutink, JeansCentre, Kaemingk, Kruitbosch (Cortina, Alpina), Makro, Mepal, Royal Talens, Stella, Wensink, Wildkamp en Wiltec. Kortom een klantenportefeuille waar we trots op zijn!


Wil jij ook deze klanten online laten groeien? Dan is dit je kans. Wij zijn nu op zoek naar uitbreiding voor ons Commerciële team (Marketeers en Accountmanagers).


Laat zien wat je kan als Accountmanager Digital

Als Accountmanager Digital ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de dienstverlening binnen onze klanten. Naast het beheren van een vast accountportfolio, ga je ook aan de slag met de opvolging van leads. Je haalt voldoening uit het laten groeien van onze klanten en daarmee ook De Nieuwe Zaak.


Met jouw ervaring ben je in staat klanten goed te ‘lezen’. Binnen een mum van tijd heb jij een uitstekende relatie opgebouwd met de klant en weet jij precies wat de vraag achter de vraag is. Jij draagt bij aan het gezamenlijke succes. Niet alleen van de klant, maar ook van De Nieuwe Zaak.


Samen met de multidisciplinaire klantenteams werk je aan de ontwikkeling van klanten en prospects. Je brengt de commerciële doelstellingen in kaart en bewaakt deze voor korte en lange termijn.


Hoe ziet jouw team eruit?

Jij vertegenwoordigt samen met het huidige Commerciële team (Marketeers en Accountmanagers) De Nieuwe Zaak bij onze (potentiële) klanten. Het commerciële team bestaat uit 3 Accountmanagers en 3 marketeers. De klantverdeling is gelijk: allemaal hebben jullie klanten met strategische, technische en ook digital marketing vraagstukken.

Vereisten

Heb je het in je? Voor deze functie ben je in het bezit van:


  • Je hebt hbo werk- en denk niveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan als accountmanager;
  • Relaties uitbouwen en bedrijven overtuigen dat De Nieuwe Zaak het Full service Digital agency van Nederland is, is voor jou geen onbekend terrein;
  • Kennis van de agency wereld vinden we ook erg belangrijk. Daarom vragen we dat je minimaal 2 jaar werkervaring hebt opgedaan bij een digital commerce of een digital marketing bureau;
  • Ervaring met Wholesale, Retail en Merkfabrikanten is een pré.


Daarnaast vinden wij het belangrijk, dat je:

  • Een energiek persoon bent, die de mogelijkheden kent van digital commerce en of digital marketing;
  • Je een uitstekende sparring partner bent voor onze klanten en specialisten;
  • Een flinke dosis overtuigingskracht hebt;
  • Je verantwoordelijk voelt van begin tot eind van een traject. Jij wilt echt van meerwaarde zijn voor je klant;
  • En je een commerciële drijfveer hebt (uiteraard).


Bij De Nieuwe Zaak kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden:

Voor je inzet krijg je een goed salaris, reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen. En natuurlijk krijg je van ons een laptop, een leaseauto en telefoonvergoeding.


De Nieuwe Zaak is een Full Service Digital Agency en sinds 2005 uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde en succesvolle digital commerce bureaus van Nederland. Met 90 experts helpen wij retailers, groothandels en brands met het oplossen van vraagstukken op het gebied van strategie, creatie, techniek en marketing.


Naast dat ons werk al ontzettend leuk is, hebben we samen ook veel plezier. Dit vinden we erg belangrijk. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.


Binnen De Nieuwe Zaak krijg je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je leert van en met elkaar, want samen kom je verder. Daarnaast neem je 5 keer per jaar deel aan onze Academy. Samen met jou werken we aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling. Ambities zijn er om waargemaakt te worden!


Wil je graag meer weten? Dan kun je terecht bij onze recruiter Marjan van der Veen via 06 - 47 300 243 of marjan@denieuwezaak.nl.


Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door te solliciteren.