Accountmanager New Business Digital Marketing

Functieomschrijving

De wereld van Digital Marketing staat nooit stil, dus jij ook niet. Jij gaat nét dat stapje verder. Omdat je weet dat je daarmee bij klanten (online) het verschil kan maken. En omdat je weet dat nieuwe ideeën klanten nóg succesvoller kunnen maken.


Dit ga je doen voor klanten waar je trots op kan zijn. Als Accountmanager New Business Digital Marketing bij De Nieuwe Zaak ga je samenwerken met toonaangevende organisaties zoals JeansCentre, Garcia, Wensink, Mepal, Claudia Sträter, Expresso, Bouwmaat , CliniClowns, Goossens Wonen & Slapen, BaByliss, International Wellness Resorts, Bookspot, Makro en Ben.


Neem jij ze mee in de beste strategische digital marketing oplossingen?

Als accountmanager New Business ben je primair verantwoordelijk voor het uitbouwen van het bestaande klantenportefeuille van De Nieuwe Zaak. Naast het beheren van een klein vast accountportfolio, ben je voornamelijk bezig met het opvolgen van leads en haal je voldoening uit het scoren van nieuwe deals!


Met jouw ervaring ben je in staat potentiële klanten binnen te halen. Binnen een mum van tijd heb een uitstekende relatie opgebouwd en kan je lezen en schrijven met je klant. Dit is ook precies wat bij jou past: je wilt op basis van de inhoud, het verschil kunnen maken bij jouw klanten. Alles om het business resultaat van jouw klant te vergroten.

En je raad het al, voor jou is geen 1 dag hetzelfde! Je bouwt het klantenportefeuille van De Nieuwe Zaak verder uit, door warme leads om te zetten in enthousiaste klanten. Hoe? Door leads op te volgen vanuit beurzen, evenementen, netwerkbijeenkomsten, whitepaper downloads. Of je nodigt ze uit voor één van onze Catch Up meetings, waar wij onze kennis delen over o.a.  Digital Marketing.


Door jouw achtergrond, behaal je elk target. Zo draag jij bij aan het gezamenlijke succes. Niet alleen voor de klant, maar natuurlijk ook voor De Nieuwe Zaak. Samen met de multidisciplinaire klantenteams werk je aan de ontwikkeling van klanten en prospects. Je brengt de commerciële doelstellingen in kaart en bewaakt deze voor korte en lange termijn. En hoe gaaf zou het zijn als één van jouw klanten wordt genomineerd voor een toonaangevende Digital Marketing Award?


Hoe ziet jouw team er uit

Jij vertegenwoordigt samen met het huidige Sales team De Nieuwe Zaak bij onze potentiële klanten. Jullie hebben dagelijks overleg met elkaar. Jouw focus zal vooral liggen op new business, waar andere collega’s juist meer de focus hebben liggen op accountbeheer. Jullie werken hierin nauw samen.

Vereisten

Heb jij het in je? Voor deze functie ben je in het bezit van:

·    Een hbo diploma;

·        Minimaal 3 jaar commerciële werkervaring;

·        Deze ervaring heb je opgebouwd bij een digital marketing bureau.

 

Daarnaast vinden wij het belangrijk, dat je:

·        Een energiek persoon bent, die de mogelijkheden kent van digital marketing en een uitstekende sparring partner is voor onze klanten en specialisten;

·        Een commerciële drijfveer hebt;

·        Een flinke dosis overtuigingskracht hebt;

·        Ervaring hebt met pitches;

·       Je verantwoordelijk voelt van begin tot eind. Jij wilt echt van meerwaarde zijn voor je klant.

 

Bij De Nieuwe Zaak kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden:

Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen. Natuurlijk een leaseauto, laptop en telefoonvergoeding. En voor de kersverse vaders hebben we geboorteverlof van 10 dagen. Je neemt verder deel aan onze Academy. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!

 

Wil je graag eerst meer weten? Dan kun je terecht bij onze recruiter Marjan van der Veen via  06 - 47 300 243 of marjan@denieuwezaak.nl.


Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door te solliciteren.