(Afstudeer)Stage Digital Marketing

Omschrijving

Stage of afstuderen bij De Nieuwe Zaak?

Ben jij op zoek naar een gezellig, open en een tikkeltje eigenwijs stagebedrijf? Waar wij koffie voor jou halen en de lunchtafel alvast voor je dekken? Kom dan stage lopen bij De Nieuwe Zaak.


Wij vinden samenwerken belangrijk. Met een unieke mix van mensen om je heen kom je tot nieuwe inzichten, wij leren je nieuwe dingen, geven je feedback om te groeien en helpen je verder als je vastloopt. Je loopt stage in een flexibele omgeving die tegemoet komt aan jouw ontwikkelpad. We zijn gek op selfstarters, maar als je er even niet uitkomt helpen we je graag. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!


De Nieuwe Zaak heeft zich sinds 2005 ontwikkeld tot een van de meest gerenommeerde en succesvolle digital commerce bureaus in Nederland. De Nieuwe Zaak is een fullservice digital commerce bureau. Dat betekent dat we meer dan 10 verschillende disciplines in huis hebben.


Binnen De Nieuwe Zaak mag je één specifieke discipline kiezen om je in te verdiepen. Daarnaast is het de ideale plek om je kennis te verbreden op het gebied van online marketing omdat ze in multidisciplinaire teams werken. (Yosha, juni 2019)


Data & CI:

Er is online veel data beschikbaar en het is de kunst om uit al deze beschikbare data de juiste informatie te halen. Door data analyses toe te passen, weet jij waardevolle inzichten te creëren. Zo laat jij data écht van toegevoegde waarde zijn. Wil je afstuderen of meewerken met het team Data & CI? Wat denk je dan van de volgende opdrachten:


Attributie

- Hoe ontwikkelt de concurrent op dit gebied?

- Hoe kunnen onze klanten dit hands-on actie gestuurd toepassen?

- Op welke manieren kun je attributie toepassen?

- Hoe kun je meetbaar maken dat je focus en budgetaanpassing op basis van attributie inzichten heeft gewerkt?


Machine Learning

- Op welke manieren wordt het op dit moment toegepast?

- Is het op dit moment relevant voor De Nieuwe Zaak?

- Hoe kan DNZ machine learning toepassen om beter te zijn voor haar klanten


Binnen onze Creatie Pijler bieden we Concept onwikkeling, merkcreatie, user stories, grafisch ontwerp en interactie ontwerp (UX) aan. Opleidingen zoals Creative Business, Creative Media en Crossmedia Design sluiten goed aan bij deze werkzaamheden. Wij verwelkomen je graag met open armen!


Zo nu en dan komen er ook leuke stageplekken op Finance en HR beschikbaar. Volg je een andere opleiding en heb je ook interesse in een (afstudeer)stageplaats bij De Nieuwe Zaak? Solliciteer gerust, we vinden het leuk om met je kennis te maken. 

Vereisten

Wat we van jou verwachten

  • Je volgt een HBO opleiding Commerciële Economie of Marketing Communicatie of
  • Je volgt WO studie zoals Marketing Intelligence of Marketing Management.
  • Je bent enthousiast over De Nieuwe Zaak;
  • Je hebt interesse in digital commerce;
  • Je hebt zin om je te ontwikkelen in jouw vakgebied;
  • Je hebt een proactieve houding.

Wat we jou te bieden hebben

Bij De Nieuwe Zaak vind je 95 gedreven collega’s die met passie en enthousiasme aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten werken. Als stagiair maak jij deel uit van onze multidisciplinaire teams. Eigenlijk heb je niet het gevoel dat je stage loopt. Je bent gewoon één van ons, voor een bepaalde periode. Dat betekent dat er dagelijks een lunch voor je klaargezet wordt, en dat we op vrijdagmiddag met z’n allen een biertje pakken.

Over De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak is een toonaangevend full service e-commerce bureau. Dankzij onze jarenlange ervaring bij gerenommeerde webwinkels weten we wat er nodig is om een succesvolle webwinkel te runnen. We leveren toegevoegde waarde én duurzaam rendement op de e-commerce activiteiten van onze opdrachtgevers. Vanaf onze beginjaren hebben al vele toonaangevende organisaties voor De Nieuwe Zaak gekozen, waaronder Tuinland, Kruitbosch, Goossens Wonen & Slapen, Mepal, Bookspot en Miss Etam.