Afstudeerstage ICT

Functieomschrijving

 

Ben jij op zoek naar een gezellig, open en een tikkeltje eigenwijs stagebedrijf? Waar wij koffie voor jou halen en de lunchtafel alvast voor je dekken? Kom dan stage lopen bij De Nieuwe Zaak.

 

Wij vinden samenwerken belangrijk. Met een unieke mix van mensen om je heen kom je tot nieuwe inzichten, wij leren je nieuwe dingen, geven je feedback om te groeien en helpen je verder als je vastloopt. Je loopt stage in een flexibele omgeving die tegemoet komt aan jouw ontwikkelpad. We zijn gek op selfstarters, maar als je er even niet uitkomt helpen we je graag. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!

 

De Nieuwe Zaak heeft zich sinds 2005 ontwikkeld tot een van de meest gerenommeerde en succesvolle digital commerce bureaus in Nederland. De Nieuwe Zaak is een fullservice digital commerce bureau. Dat betekent dat we meer dan 10 verschillende disciplines in huis hebben. Waarschijnlijk ben jij een student die de opleiding SE, BIM of IDS volgt, en passen je ontwikkeldoelen goed bij De Nieuwe Zaak. Volg je een andere opleiding en heb je ook interesse in een IT stage bij De Nieuwe Zaak, solliciteer gerust, we vinden het leuk om met je kennis te maken.

Vereisten

Wat we van jou verwachten

  • Je volgt een HBO ICT opleiding in bijvoorbeeld de richting SE, ID&S of BIM
  • Je hebt zin om je te ontwikkelen in jouw vakgebied met betrekking tot digital commerce of IT
  • Je beschikt over een proactieve houding

 

Wat we jou te bieden hebben

Bij De Nieuwe Zaak vind je 90 gedreven collega’s die met passie en enthousiasme aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten werken. Als stagiair maak jij deel uit van onze multidisciplinaire teams. Eigenlijk heb je niet het gevoel dat je stage loopt. Je bent gewoon één van ons, voor een bepaalde periode. Dat betekent dat er dagelijks een lunch voor je klaargezet wordt, en dat we op vrijdagmiddag met z’n allen een biertje pakken.

 

Over De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak is een toonaangevend full service e-commerce bureau. Dankzij onze jarenlange ervaring bij gerenommeerde webwinkels weten we wat er nodig is om een succesvolle webwinkel te runnen. We leveren toegevoegde waarde én duurzaam rendement op de e-commerce activiteiten van onze opdrachtgevers. Vanaf onze beginjaren hebben al vele toonaangevende organisaties voor De Nieuwe Zaak gekozen, waaronder Tuinland, Kruitbosch, Goossens Wonen & Slapen, Mepal en Jeans Centre.

 

De impact van het coronavirus is, zoals voor velen, ook bij De Nieuwe Zaak, nog niet te overzien. We willen jou wel de mogelijkheid bieden om te solliciteren voor een stageplek bij De Nieuwe Zaak, maar we kunnen helaas nog niet aangeven welke stageplekken er voor september 2020 beschikbaar zijn.