(Afstudeer)Stage Techniek

Functieomschrijving

Stage of afstuderen bij De Nieuwe Zaak?

Ben jij op zoek naar een gezellig, open en een tikkeltje eigenwijs stagebedrijf? Waar wij koffie voor jou halen en de lunchtafel alvast voor je dekken? Kom dan stage lopen bij De Nieuwe Zaak.


Wij vinden samenwerken belangrijk. Met een unieke mix van mensen om je heen kom je tot

nieuwe inzichten, wij leren je nieuwe dingen, geven je feedback om te groeien en helpen je verder als je vastloopt. Je loopt stage in een flexibele omgeving die tegemoet komt aan jouw ontwikkelpad. We zijn gek op selfstarters, maar als je er even niet uitkomt helpen we je graag. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!


De Nieuwe Zaak heeft zich sinds 2005 ontwikkeld tot een van de meest gerenommeerde en succesvolle digital commerce bureaus in Nederland. De Nieuwe Zaak is een fullservice digital commerce bureau. Dat betekent dat we meer dan 10 verschillende disciplines in huis hebben. Waarschijnlijk ben jij een student die de opleiding SE, BIM of IDS volgt, en passen je ontwikkeldoelen goed bij De Nieuwe Zaak. We hebben al een aantal opdrachten geformuleerd, maar heb je zelf ideeën? Daarover kunnen we altijd het gesprek aangaan! Volg je een andere opleiding en heb je ook interesse in een IT stage bij De Nieuwe Zaak, solliciteer gerust, we vinden het leuk om met je kennis te maken.


De opdrachten

ecManager.Testable - het platform geschikt maken voor unit testing (meeloopstage)

In het ecManager platform zitten enorm veel unittests. Dit is belangrijk voor het testen van het platform om zo de kwaliteit te bewaren en te bevorderen. Hoe deze unittests nu werken is aan verandering onderhevig. Het is de bedoeling dat we onderscheid gaan maken tussen unittests en integratietests. Nu loopt dit door elkaar. Het is dus de bedoeling dat integratietests worden losgehaald van het platform en dat dit een los project wordt. Daarnaast moet het platform ook volledig te testen dmv unittests en gemockte data.


Systeembeheer (meeloopstage)


Wil je graag als  MBO sstudent meer werkervaring opdoen als systeembeheerder? Ook dat kan bij De Nieuwe Zaak. Je draait als stagiair gewoon mee met de reguliere werkzaamheden als systeembeheerder. Als één van ons. Je faciliteer onze medewerkers van De Nieuwe Zaak op ICT-gebied. Dit doe je natuurlijk samen met de huidige systeembeheerders.


Met welke IT-componenten heb je zoal te maken?

  • CISCO Netwerk en firewalls met Firepower Thread Defense
  • Microsoft georiënteerde IT-services zoals Active Directory, DHCP & DNS
  • Windows & Linux servers en Windows, Linux & MacOS clients
  • Security vraagstukken op het vlak van bijvoorbeeld virussen, networking, Bitlocker, GPO, SFTP


Vereisten

Wat we van jou verwachten

  • Je volgt een HBO opleiding in bijvoorbeeld de richting SE, ID&S of BIM
  • Voor de stage systeembeheerder zijn we op zoek naar een MBO student
  • Je hebt zin om je te ontwikkelen in jouw vakgebied met betrekking tot digital commerce of IT
  • Je beschikt over een proactieve houding

Wat we jou te bieden hebben

Bij De Nieuwe Zaak vind je 95 gedreven collega’s die met passie en enthousiasme aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten werken. Als stagiair maak jij deel uit van onze multidisciplinaire teams. Eigenlijk heb je niet het gevoel dat je stage loopt. Je bent gewoon één van ons, voor een bepaalde periode. Dat betekent dat er dagelijks een lunch voor je klaargezet wordt, en dat we op vrijdagmiddag met z’n allen een biertje pakken.

Over De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak is een toonaangevend full service e-commerce bureau. Dankzij onze jarenlange ervaring bij gerenommeerde webwinkels weten we wat er nodig is om een succesvolle webwinkel te runnen. We leveren toegevoegde waarde én duurzaam rendement op de e-commerce activiteiten van onze opdrachtgevers. Vanaf onze beginjaren hebben al vele toonaangevende organisaties voor De Nieuwe Zaak gekozen, waaronder

Tuinland, Kruitbosch, Goossens Wonen & Slapen, Mepal, BookSpot en Miss Etam.