Business Analist

Omschrijving

Als Business Analist weet jij als geen ander de business doelstellingen van onze klanten om te zetten in concrete e-commerce oplossingen. Je bent hierin volwaardig sparringpartner. Met veel plezier werk je de grote, complexe processen uit tot in detail, om samen met je multidisciplinaire team de oplossingen te realiseren. Ben jij de Business Analist die hier graag succesvol in is? Solliciteer dan nu!

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De klant staat bij jou centraal

Als Business Analist zorg je voor de totstandkoming van e-commerce oplossingen die gerelateerd zijn aan de business doelstellingen van onze klanten. Het zijn grote, complexe projecten waarbij je je in korte tijd de business van de klant eigen maakt. Je verdiept je in de wensen van de klant en helpt om de vertaalslag te maken naar concrete oplossingen. Samen met het projectteam en de projectmanager werk jij aan deze oplossingen en draag je zorg voor de finale implementatie.

De klantwens inventariseren en analyseren? Voor jou geen probleem! 

Je doorgrondt de bedrijfsprocessen en complexiteit van het systeemlandschap van nieuwe en bestaande klanten. Je brengt samen met de Product Owner de wensen en klantbehoeftes in kaart en vertaalt deze naar een concrete backlog. Tijdens het realiseren van de oplossingen stuur je maximaal op waarde, budget en tijd. Je onderhoudt een goede klantrelatie en je bent in staat om de technische vraagstukken terug te brengen tot de essentie en deze naar 'lekentaal' te vertalen.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

In deze functie is het belangrijk dat je analytisch en communicatief sterk bent. Je hebt een eigen visie met betrekking tot het samenbrengen van klant, business en techniek. Je bent proactief, praktisch, doelgericht en een echte teamplayer. Jij kunt de business van de klant snel doorgronden en vertalen naar passende oplossingen. Aangezien je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce, UX, actuele technologieën en online gebruikersgedrag, ben jij een sparringpartner voor onze klanten. Ook weet je de klant te overtuigen van de beste oplossing die bij hun doelstellingen past. Je hebt ervaring met koppelingen met externe systemen en het uitwerken van userstories.


Je werkt bij ons op kantoor in Zwolle, maar ook regelmatig op locatie bij de klant.


 Wat we in elk geval van je vragen:

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Business Analist, Business Consultant of Functioneel Consultant;
  • Minimaal 5 jaar ervaring met online projecten in complexe omgevingen;
  • Ervaring met Agile werken, process modellering, requirements analyse.

Wat vinden we bonuspunten waard:

  • Kennis van relevante systemen binnen het commerce landschap;
  • Ervaring met complexe implementaties.

Wat bieden we jou?

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige, innovatieve e-commerce projecten en daarmee aan de belangrijkste inkomstenbron van onze klanten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.

 

Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen, en een reiskostenvergoeding.. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!

 

Onze 100 experts werken, samen met onze klanten, in multidisciplinaire teams en zorgen zo voor een naadloze integratie tussen strategie, creatie, techniek en marketing. Dankzij de combinatie van onze jarenlange ervaring, inzichten uit data en de juiste tools helpen wij opdrachtgevers met het behalen van hun e-commerce-ambities. Daarbij hebben we altijd 100% focus op hun rendement en de winkelervaring van hun klanten.

 

Vanaf onze beginjaren hebben al vele toonaangevende organisaties voor De Nieuwe Zaak gekozen, waaronder F-Secure, Miss Etam, Mepal, Goossens Wonen & Slapen, Wensink, Babyliss, Bookspot en vele andere.