Digital Marketing Consultant

Omschrijving

Als Digital Marketing Consultant bij De Nieuwe Zaak zorg je ervoor dat de e-commerce doelstellingen van onze worden behaald. Jij weet hoe je op de markt en de behoefte van klant moet anticiperen. Met jouw passie voor en kennis van digitale media zorg je voor de ontwikkeling en groei van onze huidige en potentiële klanten. We laten onze klanten groeien en we stoppen pas als alle afspraken gerealiseerd zijn. Klinkt goed toch?


Wat ga je doen als Digital Marketing Consultant

Je fungeert als een kritisch sparringpartner voor onze opdrachtgevers en helpt hen doelstellingen te zetten voor de korte en mid-lange termijn. Je realiseert samen met de klant digitale marketing ambities met keiharde doelen. Je helpt onze klanten met het behalen van ambitieuze online marketingdoelstellingen door deze voornemens van de klant om te zetten in een plan van aanpak, de business case.


Jij weet als geen ander wat er bij de klanten speelt. Buiten het bedenken van plannen en acties ben jij ook verantwoordelijk voor de uitvoer hiervan. Je werkt hierbij nauw samen in een multidisciplinair marketingteam van highly skilled online marketeers met allemaal hun eigen specialisme.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

  • Je formuleert en behaald de ambitieuze jaardoelstellingen voor onze klanten, zoals Mepal, Goossens Wonen & Slapen en IWR;

  • Je bouwt en verstevigt klantrelaties met de e-commerce managers en/ of online marketeers van onze klanten;

  • Je stimuleert, motiveert en inspireert jouw marketing team, samen zorgen jullie dat de verwachtingen van de klant worden overtroffen;

  • Je ondersteunt de accountmanagers en salesmanager in hun upsell en new business doelstellingen;

  • Je wilt online projecten opstarten waarbij de toekomst van onze klanten wordt gewaarborgd.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

Een Marketing Consultant ben je, wanneer je denkt in mogelijkheden. Je verbindt mensen en kansen, bijt je graag vast in complexe vraagstukken en krijgt een kick van winnen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed boven de stof hangen om grip op het totaalbeeld te houden.

                   

Je gaat proactief op zoek naar ontwikkelingen binnen het digitale spectrum en vertaalt deze naar relevante oplossingen voor onze opdrachtgevers. Je ontwikkelt je team, specialisme, kennis en vaardigheden continu. Pas jij bij deze vacature?!

 

Wat we in elk geval van je vragen:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring. 
  • Je hebt ervaring met het aansturen van een multidisciplinair team.

Wat vinden we bonuspunten waard:

  • Je hebt meer dan 7 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt een afgeronde WO opleiding. 

Wat hebben we jou te bieden?

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.

 

Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een opleidingsbudget. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!

 

Onze 90 experts werken, samen met onze klanten, in multidisciplinaire teams en zorgen zo voor een naadloze integratie tussen strategie, creatie, techniek en marketing. Dankzij de combinatie van onze jarenlange ervaring, inzichten uit data en de juiste tools helpen wij opdrachtgevers met het behalen van hun e-commerce-ambities. Daarbij hebben we altijd 100% focus op hun rendement en de shopping experience van hun klanten.

 

Vanaf onze beginjaren hebben al vele toonaangevende organisaties voor De Nieuwe Zaak gekozen, waaronder F-Secure, Miss Etam, Mepal, Goossens Wonen & Slapen, Wensink, Babyliss, Bookspot en vele andere.


Ben jij de Digital Marketing consultant die we zoeken? Solliciteer op deze vacature en breng je carrière naar een Next Level!