Facilitair Medewerker

Functieomschrijving

Als Facilitair Medewerker bij De Nieuwe Zaak in Zwolle ben jij twee dagen in de week bezig met het ontzorgen van onze medewerkers. Jij zorgt er voor dat alles er spik en span uitziet en dat er samen geluncht kan worden. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder…….

Dit ga je doen

Een plantje water geven hier en een eitje koken daar, jij draait er je hand niet voor om. Je weet precies hoe het ervoor staat met de voorraden en werkt prettig samen met onze Office Assistent die je wensen zal bestellen. Als Facilitair Medewerker zorg jij ervoor dat het kantoor er voor de medewerkers en de klanten goed uitziet. Je collega’s kunnen gelijk aanschuiven want jij hebt de lunch klaargezet en daarna zorg jij er ook voor de kantine daarna weer netjes is opgeruimd. Je gastvrijheid zorgt ervoor dat elke medewerker en klant zich welkom en gezien voelt.

Kortom je bent van allerlei markten thuis en je vind het leuk om veel verschillende dingen op te pakken én af te ronden. Belangrijk is verder dat je goed kunt samenwerken, want je doet dit niet alleen. Het is een duo-baan! Samen met onze Facilitair Medewerker Anja zorg jij ervoor dat alles geregeld wordt.

Dit ben jij

  • Je bent gemotiveerd en hebt van nature een gastvrije houding

  • Je bent pas tevreden als de ander ook tevreden is

  • Je ziet werk liggen en weet van aanpakken

  • Je bent flexibel en houdt van diversiteit, geen dag hoeft voor jou hetzelfde te zijn

  • Je bent minimaal 12 uur in de week beschikbaar

Functievereisten

Werken bij De Nieuwe Zaak

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met 75 collega’s aan hoogwaardige, innovatieve digital commerce projecten voor toffe klanten als Goossens, Jeans Centre en nog veel meer. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier. De Nieuwe Zaak is gevestigd in Zwolle vlakbij het centraal station.


Wat jij krijgt

  • Uitstekend salaris, 27 vakantiedagen, reiskostenvergoeding tot 50 km enkele reis

  • Werken bij een bedrijf waar je trots op kunt zijn

  • Werken binnen een energieke organisatie met fijne werksfeer

  • We lunchen graag samen en elke vrijdag is er een vrijdagmiddagborrel


Solliciteren

Solliciteren voor de functie Facilitair Medewerker bij De Nieuwe Zaak in Zwolle? Stuur dan je cv en motivatie. Voor vragen kun je de recruiter Emma den Hertog bereiken via 06-47300243 of emma@denieuwezaak.nl