Front-End Developer Digital Marketing

Functieomschrijving

36 tot 40 uur per week, standplaats Zwolle


Ben jij de Front-end Developer met voorliefde voor digital marketing? Ga jij samen met onze multidisciplinaire marketing teams verder bouwen aan onze dienstverlening?

Met jouw ideeën en front-end expertise maak jij de marketing doelstellingen van onze klanten nog succesvoller.


Laat zien wat je kan als Front-end Developer Digital Marketing

Als Front-end Developer Digital Marketing ga je aan de slag met het implementeren van experimenten en A/B testen, ondersteun je het data team met de implementatie van data/personalisatie tools, optimaliseer je e-mailcampagnes en zet je landing pages klaar. Ook denk je mee over de toegevoegde waarde van front-end voor ons Merk en Activatie team door het leveren van moderne content gerichte campagne sites op basis van PWA technologie. Een zeer dynamische functie, waar je een grote bijdrage levert aan het verder ontwikkeling van front-end binnen onze marketing dienstverlening.


Jij bent in lead om de vertaalslag te maken tussen front-end en onze marketing dienstverlening. Hierin werk je samen met verschillende (marketing) teams binnen De Nieuwe Zaak. Met jouw affiniteit voor marketing weet je wat de vervolgstappen zijn en weet je goed onze marketeers hierin mee te nemen. Verder werk je mee aan het volgen en vertalen van trends in technologieën en gebruikersgedrag. Zo worden we elke dag een beetje beter.

Vereisten

Heb je het in je?

  • Je hebt ervaring met technisch marketing tools, zoals data/personalisatie tools (b.v. Datatrics), verschillende e-mailplatformen( b.v. Clang), CMS systemen(b.v. Wordpress, Contentful) en A/B testtools (b.v. VWO /  AB Tasty of Optimizely);
  • Je hebt ervaring met HTML, CSS (SASS/SCSS), JavaScript, React;
  • Je bent graag met marketing aspecten bezig en vindt het leuk om dit van een technische kant te bekijken;
  • Je wilt meer weten van TypeScript, API’s, Styled Components, en PWA gerelateerde technologieën;
  • Je bent een zelfstarter die zijn weg weet binnen een organisatie zoals De Nieuwe Zaak.


Bij De Nieuwe Zaak kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden:

Voor je inzet krijg je een goed salaris, reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen. En natuurlijk krijg je van ons een laptop. Naast dat ons werk al ontzettend leuk is, hebben we samen ook veel plezier. Dit vinden we erg belangrijk. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier. Daarnaast neem je 5 keer per jaar deel aan onze Academy. Samen met jou werken we aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!


De Nieuwe Zaak is digital commerce specialist sinds 2005 en uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde en succesvolle digital commerce bureaus van Nederland. Met 90 experts helpen wij retailers, groothandels en brands met het oplossen van vraagstukken op het gebied van strategie, creatie, techniek en marketing.


Wil je graag eerst meer weten? Dan kun je terecht bij onze recruiter Marjan van der Veen

via 06 - 47 300 243 of marjan@denieuwezaak.nl.


Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door te solliciteren.


De impact van het coronavirus is, zoals voor velen, ook bij De Nieuwe Zaak, nog niet te overzien. Met vertrouwen in de toekomst blijven we werven voor openstaande vacatures. De selectieprocedures vinden doorgang tot aan het telefonisch interview.