HR Manager

Functieomschrijving

Bij ons draait het om de WHY. Wij helpen onze klanten en medewerkers in de volgende stap van hun ontwikkeling. Als HR Manager bij De Nieuwe Zaak lever je een belangrijke bijdrage aan deze doelstelling. Jij maakt de vertaalslag naar de toekomst: met jouw vernieuwende visie op HR, geef je vorm aan de HR strategie gericht op de groei van de medewerkers en de organisatie. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder…….


Dit ga je doen

Met jouw enthousiasme en overtuigingskracht weet je op strategisch niveau impact te maken op alle HR facetten. Komend jaar ga je aan de slag met strategische HR projecten zoals Internal Branding, de Employee Journey en de basis verder op orde brengen.

Samen met het multidisciplinaire stafteam pak je verschillende HR thema's aan zoals De Nieuwe Zaak Academy of het onboarding programma. Je maakt vervolgstappen met het implementeren van het project Evalueren & Waarderen en je initieert projecten die het zelforganiserend werken van de medewerkers verhogen. Je maakt duidelijke en weloverwogen keuzes die aansluiten op de strategie en zorgt dat deze goed gecommuniceerd en doorgevoerd worden binnen De Nieuwe Zaak. Kortom een hele brede en inspirerende functie, waarin je het werken bij De Nieuwe Zaak nog leuker en waardevoller maakt.


Jouw kracht

 • Stevige ervaring als HR Manager/HR Adviseur, bij voorkeur binnen een (middel)grote MKB organisatie.

 • Je bent tactvol en overtuigend in communicatie. Je bent hierin direct, coachend en verbindend;

 • Je hebt een frisse blik, bent kritisch op de huidige processen en komt actief met verbetervoorstellen en implementeert deze;

 • Je hebt bij voorkeur ervaring met AFAS Software;

 • Je hebt een praktische en oplossingsgerichte werkhouding;

 • En je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Functievereisten

Werken bij De Nieuwe Zaak
Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met 75 collega’s aan hoogwaardige, innovatieve digital commerce projecten voor toffe klanten als Goossens, Jeans Centre en nog veel meer. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier. De Nieuwe Zaak is gevestigd in Zwolle vlakbij het centraal station.

Als HR manager ben je onderdeel van het MT ( “Groeiteam”) van De Nieuwe Zaak. Samen bepalen jullie de richting en de visie van De Nieuwe Zaak voor de aankomende jaren. Daarnaast geef je leiding aan het stafteam (6 medewerkers). Samen met je team ben je verantwoordelijk voor alles omtrent ons kapitaal: onze mensen!


Wat jij krijgt

 • Uitstekend salaris, 27 vakantiedagen, reiskostenvergoeding tot 50 km enkele reis

 • Deels thuiswerken is mogelijk

 • Werken bij een bedrijf waar je trots op kunt zijn

 • Werken binnen een energieke organisatie met een fijne werksfeer

 • DNZ academy dagen waarin gewerkt wordt aan het verbeteren van je skills en het verdiepen van je kennis (want ambities zijn er om waargemaakt te worden)

 • We lunchen graag samen en elke vrijdag is er een vrijdagmiddagborrel


Solliciteren

Solliciteren voor de functie HR Manager bij De Nieuwe Zaak in Zwolle? Stuur dan je cv en motivatie. Voor vragen kan je onze recruiter Emma den Hertog bereiken via 06-47300243 of emma@denieuwezaak.nl