Intershop Developer

Functieomschrijving

Wil jij voor grote e-commerce klanten werken? Houd jij van het oplossen van Intershop vraagstukken? Vind jij het leuk om met de nieuwste technologieën te werken zoals Microservices, React en REST? Dan ben jij de Intershop Developer die we zoeken!

 

Laat zien wat je kan als Intershop Developer

Jouw dagelijkse werk bestaat uit het ontwerpen en bouwen van functionaliteiten van full e-commerce trajecten. Je programeert de software volgens de Intershop-standaarden en optimaliseert Intershop ontwikkelomgevingen. Hierbij bouw je koppelingen met externe systemen zoals ERP, PIM, CRM en ESP. Hier heb je een mooie uitdaging te pakken, want elk project heeft een eigen tactiek nodig. Echt maatwerk dus. Dit vraagt van jou creativiteit, denkkracht en doorzettingsvermogen. Je zorgt voor een goede technische basis en bent deze continu aan het optimaliseren.

 

Samen met het team, dat bestaat uit Intershop Developers, UX specialisten, een Functioneel Consultant, Testers, een Projectmanager en  Front-end Developers werk je aan de beste oplossing voor de klant.  Hierin ben jij de expert in Back-end Intershop en je neemt de klant mee in je expertise, zodat je waarde toevoegt. Verder zorg je ervoor dat onze klanten continu up to date blijven, bijvoorbeeld door onze klanten te begeleiden naar Intershop 7.10. 

Vereisten

Heb je het in je?

Vanzelfsprekend verwachten we dat je kennis en ervaring hebt met de programmeertaal Java. Je weet alles van het ontwikkelen van software en je bent in staat om collega’s en opdrachtgevers te overtuigen van jouw oplossing en aanpak. Als De Nieuwe Zaak collega ben je ambitieus, een teamspeler, professioneel en prestatiegericht.

 

Wat we in elk geval van je vragen:

  • Je hebt 1 jaar Intershop ervaring;
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding.

Wat vinden we bonuspunten waard:

  • Je hebt meer dan 1 jaar Intershop ervaring;
  • Je hebt een afgeronde HBO-ICT Software Engineering opleiding;
  • Je hebt ervaring met Intershop vanaf versie 7.7.


Bij De Nieuwe Zaak kan je rekenen op:

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige, innovatieve e-commerce projecten en daarmee aan de belangrijkste inkomstenbron van onze klanten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwalitatief, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.

 

Voor je inzet krijg je een uitstekend salaris, 27 vakantiedagen, en een reiskostenvergoeding. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden.

 

Onze 100 experts werken, samen met onze klanten, in multidisciplinaire teams en zorgen zo voor een naadloze integratie tussen strategie, creatie, techniek en marketing. Dankzij de combinatie van onze jarenlange ervaring, inzichten uit data en de juiste tools helpen wij opdrachtgevers met het behalen van hun e-commerce-ambities. Daarbij hebben we altijd 100% focus op hun rendement en de winkelervaring van hun klanten.

 

Vanaf onze beginjaren hebben al vele toonaangevende organisaties voor De Nieuwe Zaak gekozen, waaronder Wildkamp, Cortina, Twickto, Bookspot en vele andere.


Wil je graag eerst meer weten? Dan kun je terecht bij onze recruiter Marjan via 06 - 47 300 243 of marjan@denieuwezaak.nl.


Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door te solliciteren.