Java Developer e-commerce

Omschrijving

Wil jij als Java Developer specialist worden in Intershop?

Wil je je skills inzetten bij een ambitieuze, snelgroeiende organisatie? De Nieuwe Zaak is op zoek naar een ervaren en gepassioneerde Java Developer, die graag wil werken aan het ontwikkelen van software voor e-commerce projecten. Als Java Developer bij De Nieuwe Zaak ben je betrokken bij het gehele ontwikkel- en implementatietraject van het Intershop pakket.

Je zet jouw ervaring in om Intershop-projecten succesvol uit te voeren. Omdat De Nieuwe Zaak recent is gestart met Intershop, is er veel ruimte voor initiatief en verwachten we dat je een actieve voortrekkersrol inneemt. Op die manier werk je dus direct mee aan het succes van onze opdrachtgevers, van De Nieuwe Zaak en ook van jezelf!

 

Wat we van jou verwachten

We verwachten dat je brede kennis en ervaring hebt als Java Developer. Je weet alles van het ontwikkelen van software en je bent in staat om collega’s en opdrachtgevers te overtuigen van jouw oplossing en aanpak. Je communiceert dan ook over de inhoud en voortgang van je werkzaamheden, zowel intern als extern.

Je hebt kennis van DNS, HTTP, Firewalls, loadbalancing, FTP, SMTP en SSL. Daarnaast heb je kennis op het gebied van softwareontwikkeling (Architectuur, OOP en Java) en (web)technologieën (AJAX, HTML, JavaScript, JQuery).

Voldoe jij aan onze eisen en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of solliciteer direct via onderstaande link.

Vereisten

Wat worden je verantwoordelijkheden?

De belangrijkste verantwoordelijkheid die je hebt is het ontwerpen van (onderdelen van) de te ontwikkelen software. Daarnaast optimaliseer je de Java/Intershop ontwikkelomgevingen en programmeer je de software volgens de Intershop-standaarden. Je documenteert de software en doet technische testen. Bovendien review je de software en verdiep je je in de sco11pe en de context van de uit te voeren (programmeer)werkzaamheden, gebruikmakend van projectdocumentatie.

 

Minimale eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Vijf jaar relevante werkervaring
  • Kennis van Intershop Studio en de Intershop System Administration aspecten


Wat we jou te bieden hebben

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.


Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een opleidingsbudget. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!