Junior Back End Software Engineer

Functieomschrijving

Wil jij de kans om voor grote e-commerce klanten te werken? Wil je graag aan de slag te gaan met het oplossen van diverse e-commerce vraagstukken? En vind je het daarnaast leuk om met de nieuwste technologieën zoals Microservices, React en REST te werken? Dan ben jij de Junior Back End Software Engineer die we zoeken!


Laat zien wat je kan Junior Back End Software Engineer

Jouw dagelijkse werk bestaat uit het ontwerpen en bouwen van functionaliteiten van full e-commerce trajecten. Daarbij krijg je natuurlijk hulp van ons. Wij gaan jou leren om software te ontwikkelen volgens de standaarden en moderne technologieën zoals PWA’s, API’s en Microservice gebaseerde maatwerk componenten. Hierbij zet je een basis neer, breid je deze uit met maatwerk features en bouw je koppelingen met externe systemen zoals ERP, PIM, CRM en ESP. Hier heb je een mooie uitdaging te pakken, want elk project heeft een eigen tactiek nodig! Echt maatwerk dus. Dit vraagt van jou creativiteit, denkkracht en doorzettingsvermogen. Je zorgt voor een goede technische basis en bent deze continu aan het optimaliseren.


Samen met het team, dat bestaat uit (Intershop) Developers, UX specialisten, een Functioneel Consultant, Testers, een Projectmanager en Front End Software Engineers werk je aan de beste oplossing voor de klant. Hierin word jij de expert op het gebied van Back-end binnen onze proejcten en neem jij de klant mee in je expertise. Verder zorg je ervoor dat onze klanten continu up to date blijven van nieuwe releases.

Functievereisten

Heb je het in je?

We verwachten we dat je kennis en ervaring hebt met de programmeertaal Java en / of .NET. Je weet al veel van het ontwikkelen van software en je bent in staat om collega’s en opdrachtgevers te overtuigen van jouw oplossing en aanpak. Als De Nieuwe Zaak collega ben je ambitieus, een teamspeler, professioneel en prestatiegericht.


In deze functie start je met een intensief trainingsprogramma en krijg je training on-the-job van onze ervaren Back End Developers. 


Wat we in elk geval van je vragen:

  • Je hebt een afgeronde HBO ICT opleiding;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met backend technologie, zoals Java en .NET;

Wat vinden we bonuspunten waard:

  • Je hebt ervaring in het ontwikkelen van maatwerk websites;
  • Je hebt ervaring met webtechnologie, zoals frontend frameworks (react, nodeJS, nextJS);
  • Je hebt ervaring met LINUX;
  • Je hebt ervaring met e commerce.


Bij De Nieuwe Zaak kan je rekenen op:

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige, innovatieve e-commerce projecten en daarmee aan de belangrijkste inkomstenbron van onze klanten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwalitatief, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.


Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen, en een reiskostenvergoeding. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden.


Onze 90 experts werken, samen met onze klanten, in multidisciplinaire teams en zorgen zo voor een naadloze integratie tussen strategie, creatie, techniek en marketing. Dankzij de combinatie van onze jarenlange ervaring, inzichten uit data en de juiste tools helpen wij opdrachtgevers met het behalen van hun e-commerce-ambities. Daarbij hebben we altijd 100% focus op hun rendement en de winkelervaring van hun klanten.


Corona

Hoewel we het liefst fysiek met elkaar samenwerken, staat veiligheid voorop tijdens deze Corona tijd. Daarom biedt De Nieuwe Zaak haar werknemers de mogelijkheid om thuis te werken.


Word je na jouw sollicitatie uitgenodigd voor een eerste kennismaking, dan doe we deze online via Google Meet. We begrijpen ook heel goed, dat je nieuwsgierig bent naar hoe jouw toekomstige werkplek eruit gaat zien en hoe de seer is bij De Nieuwe Zaak. Daarom is de tweede ronde bij ons kantoor op in Zwolle. Hoewel er dan minder collega's zijn, krijg je toch een beetje een indruk hoe leuk het hier is ;)


Word je aangenomen? Dan krijg je de eerste periode een buddy aangewezen die jou wegwijs maakt binnen De Nieuwe Zaak. Zowel online als offline. Daarnaast vragen we nieuwe collega's om een aantal dagen op kantoor te komen, zodat je gelijk een goede start bij ons hebt.


Wil je graag eerst meer weten? Dan kun je terecht bij onze recruiter Emma via 06 - 47 300 243 of emma.den.hertog@denieuwezaak.nl.


Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door te solliciteren.