Junior Front End Software Engineer

Functieomschrijving

40 uur per week, standplaats Zwolle

Wil jij ook werken met de nieuwste technieken? En samen met een multidisciplinair team complexe commerce projecten aanpakken voor onze klanten? Ga jij de uitdaging aan?


Laat zien wat je kan als Junior Front End Software Engineer

Als Junior Front End Software Engineer wil je graag met de nieuwste technieken werken, gelukkig kan dat bij De Nieuwe Zaak. Wij werken met technieken als PWA, Headless, React, Redux, Typescript, GraphQL en Styled-components.

Samen met onze klant en jouw team bouw je aan grote complexe e-commerce platforms. Je gaat aan de slag met een gaaf project waar continu doorontwikkeld wordt. Denk daarbij aan uitdagende projecten van 6 maanden tot meerdere jaren.

Deze projecten pak je op vanuit ons kantoor in Zwolle. Samen met het multidisciplinair scrum team gaan jullie voor het beste resultaat. Jij staat voor kwaliteit en zoekt constant naar oplossingen hoe het nóg beter kan.


Hoe ziet jouw team eruit?

Je komt terecht in een hecht en gezellig team, waar samenwerken voorop staat. Met elkaar ontdek je de nieuwste technieken.

Het team bestaat uit Front End en Back End Developers, UX specialisten, een Business Consultant, Testers en een Projectmanager. Als Junior Front End Software Engineer richt je je met name op de technische voorkant van een webapplicatie, waarbij je ook tot op zekere hoogte Back-end werkzaamheden oppakt. Je hebt dus een belangrijke spilfunctie binnen het team. Je hoeft geen Back-end specialist te zijn, maar je weet wel iets af van programmeertalen als JAVA en/of .NET.

Functievereisten

Heb jij het in je?

Als De Nieuwe Zaak collega denk je altijd een stapje vooruit en ben je altijd op zoek naar de best passende oplossing voor elke unieke klant. Je kunt je ideeën op een overtuigende manier presenteren en weet als het nodig is duidelijkheid te scheppen in keuzes die gemaakt moeten worden.


Wat we in elk geval van je vragen:

 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Front-end Developer / Engineer en werkt al meerdere jaren met Javascripts applicaties;
 • Je begrijpt de werking van HTML5 en SCSS/SASS en kan dit binnen een bestaand project gebruiken;
 • Je hebt uitgebreide React ervaring in combinatie met Redux of GraphQL.
 • Je begrijpt Typescript en kunt dit toepassen.
 • Je hebt ervaring met (grote) projecten;
 • Agile Scrum werkwijze is jouw bekend;


Wat vinden we bonuspunten waard:

 • Je bekend bent met e-commerce
 • Je ervaring hebt met NextJS
 • Je ervaring hebt met Headless en PWA’s.
 • Je ervaring hebt met Styled-components.
 • Service Workers geen geheimen meer voor je hebben.
 • Je back-end development en devops interessant vindt.
 • Ervaring in een soortgelijke, professionele werkomgeving.


Bij De Nieuwe Zaak kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden:

Voor je inzet krijg je een goed salaris, reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen. En natuurlijk krijg je van ons een laptop. Naast dat ons werk al ontzettend leuk is, hebben we samen ook veel plezier. Dit vinden we erg belangrijk. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.


Binnen De Nieuwe Zaak krijg je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je leert van en met elkaar, want samen kom je verder. Samen met jou werken we aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling. Ambities zijn er om waargemaakt te worden!


De Nieuwe Zaak is digital commerce specialist sinds 2005 en uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde en succesvolle digital commerce bureaus van Nederland. Met 90 experts helpen wij retailers, groothandels en brands met het oplossen van vraagstukken op het gebied van strategie, creatie, techniek en marketing.


Corona

Hoewel we het liefst fysiek met elkaar samenwerken, staat veiligheid voorop tijdens deze Corona tijd. Daarom biedt De Nieuwe Zaak haar werknemers de mogelijkheid om thuis te werken. Word je aangenomen? Dan krijg je de eerste periode een buddy aangewezen die jou wegwijs maakt binnen De Nieuwe Zaak. Zowel online als offline. Daarnaast vragen we nieuwe collega's om een aantal dagen op kantoor te komen, zodat je gelijk een goede start bij ons hebt.Wil je graag eerst meer weten? Dan kun je terecht bij onze recruiter Emma via 06 - 47 300 243 of emma.den.hertog@denieuwezaak.nl.


Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door te solliciteren.


Acquisitie op deze vacature is niet gewenst.