Marketplaces Specialist

Functieomschrijving

32 tot 40 uur per week, standplaats Zwolle


Onze Marketplaces dienstverlening is volop in beweging. Helemaal nu met de komst van Amazon naar Nederland. Dit is binnen De Nieuwe Zaak dan ook één van de belangrijke strategische pijlers. Jouw missie om dit verder uit te bouwen. Een mooie kans om een eigen discipline en team neer te gaan zetten. Ga jij de uitdaging aan?


Laat zien wat je kan als Marketplaces Specialist

Als expert op het gebied van marketplaces, weet jij hoe je optimaal kan verkopen binnen marktplaatsen en vertaal je dit door naar succesvolle marketplaces-strategieën voor onze klanten. Met jouw kennis voeg jij echt waarde toe aan onze klanten. Jij weet welke impact marketplaces heeft voor een organisaties en neemt dit mee in jouw advies. Je houdt hierbij rekening met de bestaande digital marketing kanalen en zorgt voor een goede multidisciplinaire marketing aanpak.

Je krijgt bij De Nieuwe Zaak veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de koers te bepalen. Samen met de marketing lead en marketingstrateeg spar je over de mogelijkheden. Hoe gaaf is het om de discipline te laten groeien tot een volwaardig team binnen de organisatie? Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan onze groeidoelstellingen.


Hoe ziet jouw team eruit?

Marketplaces is een nieuw team. Je komt te zitten aan het blok met de marketingstrateeg, marketing lead en techniek lead. Naast samenwerken met je collega’s, ga je ook intensief samenwerken met partners zoals Bol.com en ChannelEngine. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen ontwikkeling. Je bezoekt regelmatig seminars, beurzen, events en opleidingen.

Vereisten

Heb je het in je?

  • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding;
  • Je hebt minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring met marketplaces;
  • Je hebt ervaring met het optimaliseren van marketplaces campagnes;
  • Je hebt ervaring met integrators, zoals Channable, Tradebyte of ChannelEngine.


Wat vinden wij bonuspunten waard

  • Bij voorkeur heb je deze ervaring opgedaan aan de bureauzijde.


Bij De Nieuwe Zaak kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden:

Voor je inzet krijg je een goed salaris, reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen. En natuurlijk krijg je van ons een laptop. Naast dat ons werk al ontzettend leuk is, hebben we samen ook veel plezier. Dit vinden we erg belangrijk. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier. Daarnaast neem je verder deel aan onze Academy. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!


De Nieuwe Zaak is digital commerce specialist sinds 2005 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde en succesvolle digital commerce bureaus van Nederland. Met 90 experts helpen wij retailers, groothandels en brands met het oplossen van vraagstukken op het gebied van strategie, creatie, techniek en marketing. Samen met onze specialisten werk je in multidisciplinaire teams, met een sterke focus op het behalen van online rendement en met 100 % focus op resultaat.


Wil je graag eerst meer weten? Dan kun je terecht bij onze recruiter Marjan via 06 - 47 300 243 of marjan@denieuwezaak.nl.


Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door te solliciteren.