Medior Advertising Consultant

Functieomschrijving

40 uur per week, standplaats Zwolle 

 

Heb je passie voor digital advertising? Wil je met deze passie onze klanten nog succesvoller maken? En wil jij onze klanten meenemen naar het volgende niveau van Social en Display Advertising?


Samen met onze multidisciplinaire teams van performance specialisten ga jij aan de slag met innoverende advertising oplossingen voor onze klanten. Je werkt samen met ons data en CI team en het team dat zich richt op merkactivatie.


Laat zien wat je kan als Advertising Consultant 

In jouw rol als Advertising Consultant ben je dagelijks bezig met de performance van SEA campagnes. Je kijkt verder dan de gestelde campagnebudgetten. Jij weet hoe je deze succesvol kan inzetten om de doelstellingen van de klant te behalen. En daar gaat het bij jou om! Daarnaast ben je een gedegen sparringpartner, die klanten uitstekend kan adviseren over social en display advertising. Jij vormt een belangrijke schakel tussen de klant, advertising en het succes.


In deze veelzijdige functie help jij grote A klanten, zoals International Wellness Resorts, Goossens Wonen & Slapen, Bouwmaat, Wensink en Jeans Center met hun uitdagende advertising vraagstukken. Je denkt in kansen en weet deze concreet te vertalen in een aanpak die de klant verder helpt. Vanuit jouw inhoudelijke expertise en jouw manier van adviseren kun je klanten overtuigen de volgende stap te zetten.


Natuurlijk wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, daarom ga je samen met Advertising collega’s naar toonaangevende events, zoals Friends of Search. Ook neem je deel aan toffe sessies van Google. Samen met Google kijk je hoe je het meeste uit de lopende campagnes kan halen. Jezelf blijven ontwikkelen en voorop lopen in de markt vinden we binnen De Nieuwe Zaak belangrijk. Ook delen we graag onze kennis met klanten tijdens workshops maar bijvoorbeeld ook een Catch Up of tijdens het Data Driven Commerce event.


Waarom jouw Advertisings collega's bij De Nieuwe Zaak het vak zo leuk vinden? Hierom:


"De uitdaging voor mij is om het steeds veranderende landschap van advertising door te vertalen naar de klant, om zo de doelen van de klant te bereiken. De uitdaging zit hem vooral in hoe je de nieuwste (online advertising) ontwikkelingen op een praktische en toepasbare manier voor een klant in kunt zetten. Daarnaast is het erg tof om op veel verschillende gebieden binnen advertising te blijven ontwikkelen, zodat we écht van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten" 

- Mats, Online Advertisings Consultant -

Vereisten

Heb je het in je? Voor deze functie ben je in het bezit van:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding;

  • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als SEA specialist of Online Advertising Consultant;

  • Je hebt allround advertising ervaring. Je kent je weg binnen social en display advertising.

  • Je hebt ervaring met de verschillende advertising mogelijkheden en tools.


Daarnaast vinden wij het belangrijk, dat je

  • Een proactieve mindset hebt;

  • Van nature ambitieus bent;

  • En analytisch en cijfermatig sterk bent.


Bij De Nieuwe Zaak kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden:

Voor je inzet krijg je een goed salaris, reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen. En natuurlijk krijg je van ons een laptop. Naast dat ons werk al ontzettend leuk is, hebben we samen ook veel plezier. Dit vinden we erg belangrijk. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier. Daarnaast neem je verder deel aan onze Academy. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!


Wil je graag eerst meer weten? Dan kun je terecht bij onze recruiter Marjan van der Veen via 06 - 47 300 243 of marjan@denieuwezaak.nl.


 

Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door te solliciteren.


De impact van het coronavirus is, zoals voor velen, ook bij De Nieuwe Zaak, nog niet te overzien. Met vertrouwen in de toekomst blijven we werven voor openstaande vacatures. De selectieprocedures vinden doorgang tot aan het telefonisch interview.