.NET Developer e-commerce

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als .NET Developer?

 

De Nieuwe Zaak is op zoek naar een leergierige en gepassioneerde .NET Developer, die graag wil werken aan het ontwikkelen van software voor e-commerce projecten. Deze functie kan jouw functie worden! 

 

Je bent een kei in het bedenken en uitvoeren van technische oplossingen voor online retail en je wordt uitgedaagd door samenwerking met front-end developers, designers en ook de opdrachtgever? Je kunt jouw idee helder en overtuigend presenteren. En vijf procent innovatietijd is voor jou het minimale, omdat je altijd bezig bent met trends en ontwikkelingen in je vakgebied. 

 

Wat we van jou verwachten

We verwachten dat je brede kennis en ervaring hebt als .NET Developer. Je weet alles van het ontwikkelen van software en je bent in staat om software te ontwikkelen op basis van de op dat moment geldende standaarden van De Nieuwe Zaak. Als De Nieuwe Zaak collega ben je ambitieus, een teamspeler, professioneel en prestatiegericht.

 

Voldoe jij aan onze eisen en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of solliciteer direct!

Vereisten

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Als .NET Developer verdiep je je in de scope en de context van de uit te voeren programmeerwerkzaamheden en ontwerp je de te ontwikkelen software. Je programmeert volgens de bij De Nieuwe Zaak geldende standaarden, voert testen uit en documenteert de code. Je maakt deel uit van een scrum team en je draagt op die manier direct bij aan het opleveren van succesvolle webshops en tevreden opdrachtgevers. 

 

Minimale eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Enkele jaren relevante werkervaring
  • Kennis van .NET framework, OOP en C#
  • Kennis van HTML en Javascript
  • Kennis van DNS, HTTP, Firewalls, loadbalancing, FTP, SMTP en SSL


Wat we jou te bieden hebben

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.

Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een opleidingsbudget. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!