Office Assistant

Functieomschrijving

36 uur in de week, standplaats Zwolle.

Regel jij alles, houd jij je hoofd koel en leid je alles in goed banen met je natuurlijke charme?


Dit laat jij zien als office assistant

Als office assistant ben jij hét gezicht van De Nieuwe Zaak. Het ontzorgen van de klanten en collega’s is iets waar je dagelijks mee bezig bent. Hebben ze alles wat ze nodig hebben? Kunnen ze alles vinden? Met een hoop positiviteit en enthousiasme regel jij het!

Daarnaast weet je in te spelen op de dagelijkse dingen: de telefoon rinkelt, een klant die op bezoek komt, een kopje koffie? Komt eraan! Met jouw uitstraling laat je klanten en medewerkers zich op hun gemak voelen. Opruim rondje hier, een check van de voorraden daar, vragen van collega’s prima, jou krijgen ze niet snel gek. Je weet hoe je het beste kan communiceren om zaken voor elkaar te krijgen en durft met jouw ideeën verbeteringen aan te brengen in de organisatie.

Dat is nog niet alles, ook weet je onze interne nieuwsbrief weer elke week te vullen met leuke nieuwtjes uit de organisatie. Collega’s kunnen bij jou terecht voor de ondersteuning bij het organiseren van events. Kortom je bent een duizendpoot en haalt er voldoening uit om veel verschillende dingen op te pakken én af te ronden. Hierbij is het natuurlijk van belang dat je goed kunt samenwerken.


Hoe ziet jouw team eruit?

Jij bent samen met je naaste office assistant een onderdeel van het stafteam. Dagelijks ben je in contact met HR, finance en de facilitaire medewerkers. Het stafteam zorgt ervoor dat alles intern zo goed mogelijk verloopt en geven jullie invulling aan aantrekkelijk werkgeverschap. Een office assistant werkt van 8 tot half 6 verdeeld over 4 dagen, de 5de dag wordt vervuld door je naaste office assistant, Simone.

Functievereisten

Heb jij het in je? Voor deze functie ben je in het bezit van:

- Je hebt een passende MBO(4)- of HBO opleiding, óf volgt op dit moment een opleiding waarbij je 1 dag naar school gaat;

- Je werkt georganiseerd en gestructureerd;

- Je bent flexibel;

- Je bent niet bang om te bellen, jij hebt je woordje wel klaar;

- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en ook in het Engels weet jij je goed staande te houden;

Daarnaast vinden wij het belangrijk, dat je?

Wij zijn opzoek naar een positieve en enthousiaste office assistant die met een frisse blik en een hoop energie zijn/haar werkzaamheden aanvliegt. Iemand die blij wordt van het ontzorgen van de klanten en collega’s, dit dan ook doet met een open en vriendelijke houding. Je kan snel schakelen, denkt graag mee en vooruit, verbindt, creëert, regelt en zoekt uit. Je communiceert op een eigentijdse manier, je hebt oog voor detail en een proactieve houding waardoor alles op rolletjes verloopt.


Wat kan je van ons verwachten?

Voor inzet krijg je een marktconform salaris en 27 vakantiedagen. Er zijn regelmatig DNZ academy dagen waarin gewerkt wordt aan het verbeteren van je skills en het verdiepen van je kennis. Samen met jou werken wij steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te omschrijven als gedreven, open, eerlijk, innovatief, professioneel, samen, afspraak is afspraak en plezier.


We willen snel schakelen, dus stel jezelf zo snel mogelijk aan ons voor. Upload je cv voorzien van een foto en een prikkelende motivatiebrief waarin je laat weten waarom jij goed bij De Nieuwe Zaak past. We zien je graag persoonlijkheid en communicatiestijl terug in je brief!


Corona

Veel collega’s werken in deze tijd thuis, wel vinden wij het fijn als er altijd een bekend gezicht aanwezig is bij De Nieuwe Zaak als ze op kantoor komen. Daarom is het voor ons belangrijk dat de office assistant, ook in deze tijd, altijd op kantoor aanwezig is. Hierin nemen wij natuurlijk maatregelen zodat dit ook veilig kan.


Heb je vragen die je beantwoord moet hebben voordat je solliciteert? Bel dan gerust, we beantwoorden je vragen graag. Je kan terecht bij onze recruiter Emma den Hertog via 06-47300243 of emma.den.hertog@denieuwezaak.nl