Office Assistant (Bijbaan: 1 dag in de week)

Omschrijving

8 uur in de week, standplaats Zwolle


Heb jij organisatietalent en ben je niet chagrijnig te krijgen? Volg je een leuke opleiding en ben jij daarnaast op zoek naar een leuke bijbaan voor 1 dag in de week?


Zorg jij er graag voor dat alles binnen een organisatie op rolletjes verloopt, dat gasten op een prettige manier ontvangen worden en vind je het leuk om spreekwoordelijk veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden? 


Laat zien wat je kan als Office Assistant

Als Office Assistant ben je hét gezicht van De Nieuwe Zaak. Dagelijks komen er veel klanten over de vloer die in verschillende scrumteams meewerken. Jij ontvangt de gasten op een enthousiaste en positieve manier. Hebben ze alles wat ze nodig hebben? Kunnen ze alles vinden? Jij regelt het! Daarnaast rinkelt de telefoon, even doorschakelen naar je collega? Geen probleem. Kopje koffie hier, opruimrondje daar en hoe staat het eigenlijk met de kantoorvoorraden? Een bezoeker of collega helpen met iets waarvan hij nog niet wist dat hij het nodig had. Daar word je toch blij van! 


Kortom je bent een manusje van alles en vind het ook leuk om veel verschillende dingen op te pakken én af te ronden. Belangrijk is verder dat je goed kunt samenwerken, want je doet het niet alleen. Het is een duo-baan! Samen met onze office assistant Emma zorg je ervoor dat het geregeld wordt.

Vereisten

Heb je het in je? Voor deze functie ben je in het bezit van

een frisse, energieke persoonlijkheid die vanuit positiviteit en enthousiasme zijn/haar werkzaamheden aanvliegt. Je bent iemand die gemotiveerd is en van nature een gastvrije houding heeft. Je voelt de verantwoordelijk om samen met je collega de functie op de best mogelijke manier in te vullen. Je denkt graag mee en vooruit, je hebt oog voor detail en een pro-actieve houding, waardoor alles op rolletjes verloopt. Jij bent pas tevreden als anderen tevreden zijn. Je zorgt dat het verblijf van gasten goed verloopt en jij vindt dat problemen alleen bestaan om opgelost te worden. 

Ook bij het beantwoorden van de telefoon komen deze skills van pas net als jouw commerciële kwaliteiten. Een telefoontje is veel meer dan een doorverbindmoment. Jij kent de bellers en weet hoe ze het beste geholpen kunnen worden. 


We vinden het belangrijk dat je:

- Een MBO (4) of HBO opleiding volgt, bij voorkeur een een secretariële/office opleiding óf je bent in het bezit van een diploma in de richting van Secretaresse/Office assistant;

- Het MS Office pakket kent voor jou geen geheimen;

- Je bent op zoek naar een baan voor 1 dag in de week.


Bij De Nieuwe Zaak kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden:

Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen en natuurlijk ook een laptop. En voor de kersverse vaders hebben we geboorteverlof van 10 dagen. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!

 

Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door te solliciteren.