Online Advertising Consultant

Omschrijving

40 uur per week, standplaats Zwolle 

 

Krijg jij energie van het digitaal bereiken van de juiste doelgroep met de juiste boodschap? Heb je passie voor digital advertising? Wil je met deze passie onze klanten nog succesvoller maken? Solliciteer dan op de functie van Online Advertising Consultant bij De Nieuwe Zaak.

 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

 

Als Online Advertising Consultant maak je deel uit van een multidisciplinair klantenteam, waarbij je samenwerkt met andere specialisten en analisten, onder leiding van de Marketing Consultant. Samen met je team adviseer en overtuig je onze klanten van de beste marketing strategie die aansluit bij hun doelen en behoeftes.

 

Je vertaalt de marketingstrategie naar een Online Advertising strategie en plan van aanpak. Je houdt je bezig met het opzetten, optimaliseren, analyseren en het rapporteren van online advertising campagnes. 

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

 

We verwachten dat je brede kennis en ervaring hebt met Online Advertising en het uitvoeren van Online Advertising werkzaamheden. Je werkt graag met social media. Je weet hoe je klanten kunt overtuigen en je bent in staat om data goed te analyseren. Ook weet je op basis van je bevindingen precies wat de meeste effectieve middelen zijn om Online Advertising succesvol in te zetten. Je bent in staat dit door te vertalen naar een concreet plan van aanpak voor de inzet van Online Advertising om klanten zo succesvol mogelijk te maken. Als De Nieuwe Zaak collega ben je ambitieus, een teamspeler, professioneel en prestatiegericht.

 

Wat we in elk geval van je vragen:

  • Je hebt 3 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt kennis van trends en ontwikkelingen op het gebied van omni-channel commerce, actuele technologieën en (online) gebruikersgedrag, programmatic, social media, advertising en SEA.

Wat vinden we bonuspunten waard:

  • Je hebt meer dan 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt een afgeronde WO opleiding.

 

Wat hebben we jou te bieden?

 

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.

 

Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een opleidingsbudget. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!

 

Onze 90 experts werken, samen met onze klanten, in multidisciplinaire teams en zorgen zo voor een naadloze integratie tussen strategie, creatie, techniek en marketing. Dankzij de combinatie van onze jarenlange ervaring, inzichten uit data en de juiste tools helpen wij opdrachtgevers met het behalen van hun e-commerce-ambities. Daarbij hebben we altijd 100% focus op hun rendement en de shopping experience van hun klanten.

 

Vanaf onze beginjaren hebben al vele toonaangevende organisaties voor De Nieuwe Zaak gekozen, waaronder F-Secure, Miss Etam, Mepal, Goossens Wonen & Slapen, en vele andere.