SEO Consultant

Omschrijving

Vacature

40 uur per week, standplaats Zwolle


Als SEO Consultant trek je bezoekers aan met onderscheidend vermogen. Je zorgt ervoor dat klanten in hun zoektocht naar informatie worden aangetrokken door jouw verhaal. Dit doe je door 1) een aantrekkelijke boodschap samen te stellen (Content) en 2) deze goed vindbaar te maken (SEO). Een goede SEO Consultant combineert Content en SEO voor maximaal resultaat. Ben jij de SEO Consultant die deze twee werelden combineert? Solliciteer nu op deze vacature!

 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Als SEO Consultant ben je verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van de SEO- en inbound strategie, met ambitieuze doelstellingen voor en met onze klanten. Om deze doelstellingen te halen, vergroot je de online zichtbaarheid en vindbaarheid van onze klanten bij de juiste doelgroep.

 

Door het bedenken, vormgeven en optimaliseren van de juiste content zorg je ervoor dat de doelgroep naar de website wordt getrokken.

 

Je monitort en analyseert dagelijks de resultaten en past hier je strategie op aan. Ook rapporteer je de resultaten aan klanten. Je signaleert kansen en zet deze om in concrete acties om de resultaten nog succesvoller te maken.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

Je bent een enthousiaste, initiatiefrijke, creatieve online marketeer die zich heeft gespecialiseerd in inbound Marketing en SEO. Je hebt ervaring met planmatig werken. Je houdt van meetbare resultaten en je een je hebt een duidelijke visie op inbound- en online marketing. Ook weet je klanten en collega’s goed te adviseren. Pas jij bij deze vacature?!

 

Wat we in elk geval van je vragen:

  • Je hebt 3 jaar relevante werkervaring in Online Marketing;
  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding;  
  • Kennis van trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, content marketing en digital commerce;
  • Je hebt kennis van technische website optimalisatie en linkbuilding.

Wat vinden we bonuspunten waard:

  • Je hebt meer dan 5 jaar relevante werkervaring in Online Marketing;
  • Je hebt ervaring met Inbound Marketing;
  • Je hebt een afgeronde WO opleiding.

Wat hebben we jou te bieden?

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige, innovatieve e-commerce projecten en daarmee aan de belangrijkste inkomstenbron van onze klanten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.

 

Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen, en een reiskostenvergoeding.. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!

 

Onze 100 experts werken, samen met onze klanten, in multidisciplinaire teams en zorgen zo voor een naadloze integratie tussen strategie, creatie, techniek en marketing. Dankzij de combinatie van onze jarenlange ervaring, inzichten uit data en de juiste tools helpen wij opdrachtgevers met het behalen van hun e-commerce-ambities. Daarbij hebben we altijd 100% focus op hun rendement en de winkelervaring van hun klanten.

 

Vanaf onze beginjaren hebben al vele toonaangevende organisaties voor De Nieuwe Zaak gekozen, waaronder F-Secure, Miss Etam, Mepal, Goossens Wonen & Slapen, Wensink, Babyliss, Bookspot en vele andere.Ben jij de SEO consultant die we zoeken? Solliciteer op deze vacature en breng je carrière naar een Next Level!