Stage ICT

Functieomschrijving

Stage of afstuderen bij De Nieuwe Zaak?

Ben jij op zoek naar een gezellig, open en een tikkeltje eigenwijs stagebedrijf? Waar wij koffie voor jou halen en je wordt meegenomen in de dagelijkse werkzaamheden? Kom dan stage lopen bij De Nieuwe Zaak.


Wij vinden samenwerken belangrijk. Met een unieke mix van mensen om je heen kom je tot

nieuwe inzichten, wij leren je nieuwe dingen, geven je feedback om te groeien en helpen je verder als je vastloopt. Je loopt stage in een snel veranderende omgeving waar je heel veel kunt leren over technologie, samenwerken en het bedrijfsleven. We zijn gek op self starters, maar als je er even niet uitkomt helpen we je graag. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!

De Nieuwe Zaak heeft zich sinds 2005 ontwikkeld tot een van de meest gerenommeerde en succesvolle digital commerce bureaus in Nederland. De Nieuwe Zaak is een full service digital commerce bureau. Dat betekent dat we meer dan 10 verschillende disciplines in huis hebben. Waarschijnlijk ben jij een student die de opleiding SE, BIM of IDS volgt, en passen je ontwikkeldoelen goed bij De Nieuwe Zaak. We hebben al een aantal opdrachten geformuleerd, of heb je zelf ideeën? Daarover kunnen we altijd het gesprek aangaan! Volg je een andere opleiding en heb je ook interesse in een IT stage bij De Nieuwe Zaak, solliciteer gerust, we vinden het leuk om met je kennis te maken.

De opdrachten

Verbeteren en optimaliseren van onze interne processen

Als De Nieuwe Zaak zijn wij continu bezig om onze dienstverlening en processen te verbeteren en te optimaliseren, zodat nieuwe vragen nog sneller kunnen worden opgepakt en nog beter aansluiten op de wensen van onze klanten.

Standaardisering van het overdrachtsproces van sales naar techniek naar beheer, is daarbij cruciaal. Door de diversiteit aan klanten, platformen en behoeften in de customer lifecycle zijn wij op zoek naar het zoveel mogelijk standaardiseren van onze processen.

De opdracht zal bestaan uit het in kaart brengen en documenteren van de huidige processen (IST) in de customer lifecycle én het ontwerpen van de gewenste processen (SOLL). Vervolgens benoem je de gap tussen huidig en gewenst en adviseer je hoe wij deze het beste kunnen dichten. Denk daarbij aan wijzigingen in het proces of in systemen en adviseer over hoe we de processen kunnen bewaken en monitoren.

Het uitdenken en uitwerken van technische vraagstukken

Als De Nieuwe Zaak zijn wij continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren en te optimaliseren zodat deze nog beter aansluiten op de vragen van onze klanten. Om de implementatie van nieuwe functionaliteiten eenvoudiger, sneller en beter beheersbaar te maken zijn wij op zoek naar iemand die ons hierbij kan helpen. De opdracht zal bestaan uit het uitdenken en technisch uitwerken van dit vraagstuk. Gedacht kan worden aan een soort van beheerapplicatie.

Verbeteren en optimaliseren van onze dienstverlening

Als De Nieuwe Zaak zijn wij continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren en te optimaliseren zodat deze nog beter aansluiten op de vragen van onze klanten. In sommige gevallen is een zeer snelle time-to-market van cruciaal belang voor onze opdrachtgevers. Dit mag echter niet ten koste gaan van de flexibiliteit, features en kwaliteit van de oplossing. De opdracht zal bestaan uit het technisch uitdenken van mogelijke oplossingen (wellicht in de vorm van een proof of concept).


Functievereisten

Wat we van jou verwachten

  • Je volgt een HBO opleiding in bijvoorbeeld de richting SE, ID&S of BIM
  • Je hebt zin om je te ontwikkelen in jouw vakgebied met betrekking tot digital commerce of IT
  • Je beschikt over een proactieve houding

Wat we jou te bieden hebben

Bij De Nieuwe Zaak vind je 80 gedreven collega’s die met passie en enthousiasme aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten werken. Als stagiair maak jij deel uit van onze multidisciplinaire teams. Eigenlijk heb je niet het gevoel dat je stage loopt. Je bent gewoon één van ons, voor een bepaalde periode. Dat betekent dat er geregeld leuke activiteiten zijn, en dat we op vrijdagmiddag met z’n allen een biertje pakken.

Over De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak is een toonaangevend full service e-commerce bureau. Dankzij onze jarenlange ervaring bij gerenommeerde webwinkels weten we wat er nodig is om een succesvolle webwinkel te runnen. We leveren toegevoegde waarde én duurzaam rendement op de e-commerce activiteiten van onze opdrachtgevers. Vanaf onze beginjaren hebben al vele toonaangevende organisaties voor De Nieuwe Zaak gekozen, waaronder

Tuinland, Kruitbosch, Goossens Wonen & Slapen, Mepal, Raven en Wildkamp.

Corona

Hoewel we het liefst fysiek met elkaar samenwerken, staat veiligheid voorop tijdens deze Corona tijd. Daarom biedt De Nieuwe Zaak haar werknemers de mogelijkheid om thuis te werken.

We begrijpen ook heel goed, dat je nieuwsgierig bent naar hoe jouw toekomstige stageplek eruit gaat zien en hoe de sfeer is bij De Nieuwe Zaak. Daarom is de kennismaking bij ons op kantoor in Zwolle. Hoewel er dan minder collega's zijn, krijg je toch een beetje een indruk hoe leuk het hier is ;)

Word je aangenomen? Dan kan je in overleg met je stagebegeleider kijken naar het aantal dagen dat je op kantoor kan komen. Daarnaast vragen we om in het begin een aantal dagen op kantoor te komen, zodat je gelijk een goede start bij ons hebt.

Wil je graag eerst meer weten? Dan kun je terecht bij onze recruiter Emma den Hertog via 06 - 47 300 243 of emma.den.hertog@denieuwezaak.nl