Stagiair Digital Marketing

Functieomschrijving

Stage lopen bij De Nieuwe Zaak?


Ben jij op zoek naar een gezellig, open en een tikkeltje eigenwijs stagebedrijf? Waar wij koffie voor jou halen en je helemaal onderdeel bent van het team? Kom dan stage lopen bij De Nieuwe Zaak.


Wij vinden samenwerken en resultaat behalen belangrijk. Met een unieke mix van mensen om je heen kom je tot nieuwe inzichten, wij leren je nieuwe dingen, geven je feedback om te groeien en helpen je verder als je vastloopt. Je loopt stage in een flexibele omgeving die tegemoet komt aan jouw ontwikkelpad. We zijn gek op initiatiefnemers, maar als je er even niet uitkomt helpen we je graag. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!


De Nieuwe Zaak heeft zich sinds 2005 ontwikkeld tot een van de meest gerenommeerde en succesvolle digital bureaus in Nederland. De Nieuwe Zaak is een full service digitaal bureau. Dat betekent dat we meer dan tien verschillende disciplines in huis hebben.

We hebben al een opdracht geformuleerd, maar jouw ideeën zijn ook altijd welkom! Daarover kunnen we altijd het gesprek aangaan. Heb je interesse in een andere (afstudeer)stageplaats bij De Nieuwe Zaak? Solliciteer gerust, we vinden het leuk om met je kennis te maken.
Functievereisten

Wat we van jou verwachten

  • Je volgt een HBO opleiding Commerciële Economie of Marketing Communicatie;

  • Je volgt WO studie zoals Marketing Intelligence of Marketing Management;

  • Je bent enthousiast over De Nieuwe Zaak;

  • Je hebt interesse in online marketing & digital commerce;

  • Je hebt zin om je te ontwikkelen in jouw vakgebied;

  • Je hebt een proactieve houding;

  • Je houdt van samenwerken maar bent ook goed in het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden; 

Wat we jou te bieden hebben

Bij De Nieuwe Zaak vind je 75 gedreven collega’s die met passie en enthousiasme aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten werken. Als stagiair maak jij deel uit van ons marketingteam en ben je veel in contact met onze specialisten. Eigenlijk heb je niet het gevoel dat je stage loopt. Je bent gewoon één van ons, voor een bepaalde periode. Dat betekent dat je mee kan doen met onze academy dagen, en dat we op vrijdagmiddag met z’n allen een biertje pakken.


Over De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak is een toonaangevend full service e-commerce bureau. Dankzij onze jarenlange ervaring bij gerenommeerde webwinkels weten we wat er nodig is om een succesvolle webwinkel te runnen. We leveren toegevoegde waarde én duurzaam rendement op de e-commerce activiteiten van onze opdrachtgevers. Vanaf onze beginjaren hebben al vele toonaangevende organisaties voor De Nieuwe Zaak gekozen, waaronder Tuinland, Kruitbosch, Goossens Wonen & Slapen, Mepal en Remondis.


Corona

Hoewel we het liefst fysiek met elkaar samenwerken, staat veiligheid voorop tijdens deze Corona tijd. Daarom biedt De Nieuwe Zaak haar werknemers de mogelijkheid om thuis te werken.

We begrijpen ook heel goed, dat je nieuwsgierig bent naar hoe jouw toekomstige stageplek eruit gaat zien en hoe de sfeer is bij De Nieuwe Zaak. Daarom is de kennismaking bij ons op kantoor in Zwolle. Hoewel er dan minder collega's zijn, krijg je toch een beetje een indruk hoe leuk het hier is ;)

Word je aangenomen? Dan kan je in overleg met je stagebegeleider kijken naar het aantal dagen dat je op kantoor kan komen. Daarnaast vragen we om in het begin een aantal dagen op kantoor te komen, zodat je gelijk een goede start bij ons hebt.

Wil je graag eerst meer weten? Dan kun je terecht bij onze recruiter Emma den Hertog via 06 - 47 300 243 of emma.den.hertog@denieuwezaak.nl