Systeembeheer (meeloopstage)

Functieomschrijving

32 tot 40 uur per week, standplaats Zwolle


Ben jij op zoek naar een gezellig, open en een tikkeltje eigenwijs stagebedrijf? Waar wij koffie voor jou halen en de lunchtafel alvast voor je dekken? Kom dan stage lopen bij De Nieuwe Zaak.


Stage lopen bij De Nieuwe Zaak? Wat kun je verwachten?

Bij De Nieuwe Zaak vind je 90 gedreven collega’s die met passie en enthousiasme aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten werken. Als stagiair maak jij deel uit van onze multidisciplinaire teams. Eigenlijk heb je niet het gevoel dat je stage loopt. Je bent gewoon één van ons, voor een bepaalde periode. Dat betekent dat er dagelijks een lunch voor je klaargezet wordt, en dat we op vrijdagmiddag met z’n allen een biertje pakken.


Wij vinden samenwerken belangrijk. Met een unieke mix van mensen om je heen kom je tot

nieuwe inzichten, wij leren je nieuwe dingen en geven je feedback om te groeien. We zijn gek op selfstarters, maar als je er even niet uitkomt helpen we je graag. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!


Vereisten

Jouw stage als systeembeheerder

Wil je graag als MBO student meer werkervaring opdoen als systeembeheerder? Ook dat kan bij De Nieuwe Zaak. Je faciliteert onze medewerkers van De Nieuwe Zaak op ICT-gebied. Dit doe je natuurlijk samen met de huidige ICT manager en de huidige systeembeheerder. Jíj volgt een MBO opleiding in de richting van IT of ICT. Je hebt zin om je te ontwikkelen in jouw vakgebied en wil graag de theorie die je op school hebt gekregen in de praktijk brengen.


Waar ga jij je zoal mee bezig houden?

  • Eerste en tweedelijns vragen van medewerkers beantwoorden;
  • Inspoelen laptops;
  • Ondersteunen van diverse projecten, zoals: domain migratie, monitoring en automatisering van werkprocessen d.m.v. scripting;
  • Zo nu en dan een potje tafelvoetbal/pingpong/dart in onze kantine, gezelligheid vinden we bij De Nieuwe Zaak ook erg belangrijk.


Wij werken met de volgende componenten:

  • CISCO Netwerk en firewalls met Firepower Thread Defense.
  • Microsoft georiënteerde IT-services zoals Active Directory, DHCP & DNS.
  • Windows & Linux servers en Windows, Linux & MacOS clients.


De Nieuwe Zaak heeft zich sinds 2005 ontwikkeld tot een van de meest gerenommeerde en succesvolle digital commerce bureaus in Nederland. De Nieuwe Zaak is een fullservice digital commerce bureau. Dat betekent dat we meer dan 10 verschillende disciplines in huis hebben. Waarschijnlijk ben jij een student die de opleiding doet in de richting van IT en passen je ontwikkeldoelen goed bij De Nieuwe Zaak. Volg je een andere opleiding en heb je ook interesse in een stage bij De Nieuwe Zaak, solliciteer gerust, we vinden het leuk om met je kennis te maken.


Wil je graag eerst meer weten? Dan kun je terecht bij Marjan van der Veen via marjan@denieuwezaak.nl