Team Lead Advertising

Functieomschrijving

Ben jij dé expert als het gaat om Online Advertising? Neem jij onze klanten mee naar het volgende niveau van Online Advertising?


Samen met onze multidisciplinaire teams van performance specialisten ga jij aan de slag met innoverende advertising oplossingen voor onze klanten. Je gaat samen werken met ons Data en CI team en het team dat zich richt op merkactivatie. Neem jij onze klanten mee naar het volgende niveau van Online Advertising?


Laat zien wat je kan als Team Lead Advertising

In jouw rol als Team Lead Advertising, neem jij onze advertising specialisten en onze klanten mee in jouw visie over Online Advertising. Je bent een gedegen sparringpartner, die klanten uitstekend kan adviseren op strategisch niveau. Daarin vorm jij een belangrijke schakel tussen de klant, het team en de ontwikkelingen in de markt. Jij bent in de lead om de Advertising discipline door te ontwikkelen en klanten een volgende stap te laten zetten. Ook vertaal je marktontwikkelingen en innovaties naar relevante dienstverlening voor onze klanten.


In deze veelzijdige functie help jij grote A klanten, zoals International Wellness Resorts, Goossens Wonen & Slapen, Bouwmaat, Babyliss en FNG met hun uitdagende strategische advertising vraagstukken. Je denkt in kansen en weet deze concreet te vertalen in een aanpak die de klant verder helpt. Vanuit jouw inhoudelijke expertise en jouw manier van adviseren kun je klanten overtuigen de volgende stap te zetten.


Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, ga je samen met Advertising collega’s naar toonaangevende events, zoals Friends of Search. Jezelf blijven ontwikkelen en voorop lopen in de markt vinden we binnen De Nieuwe Zaak belangrijk. Ook delen we graag onze kennis met klanten tijdens workshops of tijdens bijvoorbeeld een Catch Up of tijdens het Data Driven Commerce event.

Vereisten

Heb je het in je? Voor deze functie ben je in het bezit van:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding;

  • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als SEA specialist of Online Advertising Consultant;

  • Je hebt ervaring met de verschillende advertising mogelijkheden en tools.

Daarnaast vinden wij het belangrijk, dat je

  • Een leidinggevende en proactieve mindset hebt;

  • Van nature ambitieus bent;

  • En analytisch en cijfermatig sterk bent.


Bij De Nieuwe Zaak kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden: 

Voor je inzet krijg je een uitstekend salaris en 27 vakantiedagen. Er zijn regelmatig DNZ Academy dagen waarin gewerkt wordt aan het verbeteren van je skills en het verdiepen van je kennis. Voor de kersverse vaders is er 10 dagen geboorteverlof. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden.  De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, professioneel, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.


Wil je graag eerst meer weten? Dan kun je terecht bij onze recruiter Marjan van der Veen via  06 - 47 300 243 of marjan@denieuwezaak.nl.


Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door te solliciteren.